Gibi Exxen İzle

admin
07 Ara 2022
Gibi Exxen İzle

Gibi Exxen İzle, Pantene Altın Kelebek Ödülleri kapsamında 2022 yılının En İyi Komedi Dizisi ödülünü olan ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit’inde aynı diziyle En İyi Komedi Dizi Erkek Oyuncusu ödülünü almasıyla popülerliğinin boşa olmadığını ispatlayan Gibi dizisi, izleyenleri güldürmeye devam ediyor. Aykırı ve farklı konusuyla her zaman farklı olduğunu gösteren Gibi İzlemek için Exxen platformunu kullanabilirsiniz. 2021 yılı başından beri yayın hayatına devam eden ve 3. sezonuyla da izleyenlere farklı mesajlar vermeyi ihmal etmeyen Gibi dizisi, hak ettiği ödülleri almasıyla yoluna emin adımlarla devam edecek gibi görünüyor.

GİBİ İZLE

Gibi Exxen İzle, Senarist koltuğunda Aziz Kedi’nin, başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvan Kılınç’ın yer aldığı Gibi İzle dizisi, absürt komedi ve kara mizah tarzında oldukça başarılı bir yapımdır. Acun Medya’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanmaya başlayan ve 2 yıldır kesintisiz olarak yayın hayatına devam eden komedi dizisinde Yılmaz ve İlkkan ana karakter olarak karşımıza çıkıyor. Sürekli tartışma ve kavga potansiyeline sahip olan arkadaşların başına gelenler her zaman izleyenleri gülmekten kırıp geçirmeye de yetiyor. En basit olayların bile nasıl sarpa sardığını görebileceğiniz Gibi İzle dizisini Exxen ekranlardan takip edebilirsiniz.

GİBİ FRAGMANI İZLE

https://www.youtube.com/watch?v=6VVHsjCPVqo

GİBİ DİZİSİ EXXEN İZLE

Exxen platformunun yayına girme tarihi olan 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle ilk bölümü yayınlanan ve 3. Sezona 21 Ekim 2022 tarihinde başlayarak halen devam eden Gibi, ilk 2 sezonda toplamda 22 bölüm olarak yayınlandı. Hem yeni bölümleri hem de eski bölüm Gizi İzlemek istediğinizde Exxen’e üye olabilir, takip edebilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle