01 Adana BLU TV

admin
20 Ağu 2022
01 Adana BLU TV

Bir süredir Türkiye’nin en sevilen yapımları arasında gösterilen 01 Adana dizisi, BLU TV platformunda Kadir Beran Taşkın’ın yönetmenliğinde izleyicisiyle buluşmuştu. Adana’da yaşanan polisiye ve suç unsurlarını barındıran özel dizide birçok sürükleyici olayın yer alması, projenin kısa süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşmasını da sağlamıştı.

İlk bölümü 1 Haziran 2016 yılında izleyicisiyle buluşan dizi 12 Haziran 2019 yılında final yapmış olsa da farklı platformlar aracılığıyla takip edilmeye devam ediyordu. Şimdilerde sitemiz bünyesinde de dizi severlere sunulmakta olan 01 Adana dizisi, siz değerli izleyicilerimiz tarafından da yoğun beğeniyle takip edilmektedir. Eğer siz hala 01 Adana dizisini izlemediyseniz platformumuz bünyesinde kesintisiz ve FULL HD olarak izlemeye başlayabilirsiniz.

01 Adana Full İzle

Milyonlarca kişinin gözünü ayırmadan takip ettiği 01 Adana dizisi, Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan Savaş, Özgür ve Cio isimli gençlerin uyuşturucuya ve diğer suçlara karşı başlattıkları mücadeleyi anlatmaktadır. Polisin dahi giremediği sokaklarda sürükleyici maceralara atılan bu 3 genç, mahallelerinde uyuşturucu satılmasına asla izin vermezler ve hatta bu yolda arkadaşlarını dahi kaybederler.

Hapishaneye düşen bu 3 arkadaş, orada dahi yaşanan suçlarla mücadeleye etmeye çalışırken başlarını belaya sokmayı başarırlar. Bu noktada her bölümüyle nefes kesen 01 Adana dizisi, şimdilerde platformumuz kapsamında da siz değerli ziyaretçilerimize sunulmaya devam edilmektedir. Siz de ufak bir araştırma yaparak 01 Adana dizisini izlemeye başlayabilir ve kesintisiz dizi keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

01 Adana Kesintisiz İzle

Başrollerinde Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay ve Gökhan Diğicibaşı gibi isimlerin yer aldığı 01 Adana dizisi, başlangıçta her ne kadar özel internet dizisi olarak ortaya çıksa da 12 Haziran 2019 tarihindeki final bölümüne kadar milyonlarca kişinin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Bu noktada sizler için yıllardır 01 Adana dizisini platformumuzda sunarak kesintisiz bir akış keyfi sunmaya devam ediyoruz. 43 bölümün tümünün yayınlandığı yapım için FULL HD kalitesi de sunulmaktadır. Siz de sitemizi ziyaret ederek kolayca 01 Adana dizisini izleyebilir ve sürükleyici hikayesinin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle