10 Bin Adım Gain İzle

admin
28 Eki 2022
10 Bin Adım Gain İzle

10 Bin Adım Gain İzle, Türkiye’nin dijital içerik platformu olan Gain’in ilk dizisi olan 10 Bin Adım’a sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Yapımcılığını Faruk Özerten ve Nisan Ceren Göçen’in üstlendiği dizi Zamkinos Film’e aittir. Devin Özgür Çınar’ın hem senaristliğini yaptığı hem de Engin Günaydın ile beraber başrolleri paylaştığı diziyi Duygu Güzelmeriç yönetmiştir. 30 Aralık 2020 tarihinde başlayan dizi özgün içeriği sebebiyle birçok kişi tarafından övgüler almıştır. Ayaklı Gazete TV Yıldızları ödüllerinde En iyi Dijital Dizi ve En iyi Erkek Aktör ödüllerine aday gösterilirken Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde de Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Aktör ödülüne aday gösterilmiştir.

10 Bin Adım, IMDb‘de 2 bin kişi tarafından puanlanan dizinin IMDb puanı 7.8’dir. Toplamda 2 sezon ve 20 bölümden oluşan dizi 30 Ocak 2022 tarihindeki Yalnız Ölmek bölümü ile final yapmıştır. Bölümleri yaklaşık olarak 11 dakikadan oluşan dizi bu kısa süreye sığdırdıkları ile birçok kişinin ilgisini toplamıştır. Gain’de telefon ekranı formatında yayınlanan dizinin tüm bölümleri 10 Bin Adım İzle etiketi ile ücretsiz olarak HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

10 BİN ADIM FRAGMANI İZLE

10 BİN ADIM KONUSU

10 Bin Adım başrollerinde yer alan Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar tarafından kurgulanmış eşsiz bir yapımdır. Sağlıklı ve uzun yaşam için son zamanlarda sıkça vurgulanan günde 10 bin adım yürüme fikrinden yola çıkarak iki eski sevgili olan Ezgi ve Memet’in her gün beraber 10 bin adımı yürüyerek iki yeni yol arkadaşı olmaya karar vermesi ile başlamaktadır. Başlarına ne gelirse gelsin ve aralarında ne geçerse geçsin her gün beraber 10 bin adım yürüyen çiftin konuşmalarına ve başından geçenlere odaklanılan dizinin tüm bölümlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

10 BİN ADIM OYUNCU KADROSU

Engin Günaydın

Devin Özgür Çınar

Buğu Selen Somer

Efe Tuncer

Ferit Aktuğ

Şebnem Dönmez

İlkin Tüfekçi

Sezin Akbaşoğulları

Fatih Al

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle