After Life Netflix İzle

admin
27 Eyl 2022
After Life Netflix İzle

After Life Netflix İzle

After Life dizisi Netflix‘in en çok beğenilen dizilerinden bir tanesi. Dizide eşini meme kanserinden kaybeden Tony etrafındaki bütün insanları huysuzluğuyla huysuzluğuyla uzaklaştırmaya başlar. İmdb puanı 8.4

After Life Konusu

Yerel bir gazetede çalışan Tony günlük hayatını gazete ev eşinin mezarı ve bakım evindeki babasını ziyarete geçirmektedir. Etrafındaki sevenleri onu bir sevgili yapınca içinde bulunduğu depresyon durumundan kurtulabileceği yönünde uyarılarda bulunurlar. Ancak Tony’nin öyle bir amacı yoktur. Her gün eşinin mezarına giderek onunla hayat ölüm insanlar hakkında yapmış olduğu çıkarımlar diziyi çekici hale getirmektedir. Ayrıca Tony babasına olan düşkünlüğü ona olan minnet duygusu çok güzel işlenmiştir.
Üçüncü sezon da birlikte Tonynin yüz seksen derece dönüştüğünü ve hayatı keyifli kılan şeyin nazik ve sevecen olmak olduğunu fark ettiğini görüyoruz. Karısına olan özlemi bitmemişken bir de babasını kaybeden Tony iyice bunalıma girmek yerine babasının dileklerini yerine getirmeye çalışır ve hayata farklı bir pencereden bakar.

İş yerindekilerle iyi anlaşan Tony zaman zaman onlara takılmaktadır. Onlar ise ona hem acıyarak hem de sevgiyle karşılık vermektedirler. Ayrıca inanç konusunda yaptığı yorumlar çok ilgi çekmiştir Tony bu hayatın sonrasının olmadığını o yüzden aldığımız her nefesin tatlımız her yiyeceğin sarıldığımız her insanın bir anlamı olduğunu ve hepsini bir daha yapamayacakmış gibi yapmadın asıl yaşamak olduğunu söylemektedir. Bir anda bunalımdan çıkarak hayatı keyifli hale yaşama ya insanlara yardım etmeye sevecen tontiş bir adama dönüşen Tony dizinin bu sezonunda farklı bir karaktere bürünmüştür.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle