Aile İzle

admin
20 Nis 2023
Aile İzle

Aile İzle, güçlü kadrosu ve farklı senaryosu ile dikkatleri daha ilk bölümde üzerine çekmeyi başardı. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ‘un paylaştığı bu yapımda. Yan rollerde de güçlü isimler yer alıyor. İlk bölümde dizinin mafya mı yoksa aşk konulu mu olduğu kafaları karıştırırken ikinci bölümde taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor. Online kumar işinde bir aile ve bu sayfayı tamamen temize çekmeye çalışan Aslan Soykan. Yani Kıvanç Tatlıtuğ Ummadık bir şekilde uçakta tesadüfen Devin Akın yani Serenay Sarıkaya ile karşılaşıyor. Bu ikiliyi kader adeta birleştiriyor. Devin esasen bir psikolog ancak başarılı olamadığı tek vaka ailesi.

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Annesi ve kardeşinin mental sağlık sorunları var ve babası da ikinci ailesini el üzerinde tutan ve Devin ile kız kardeşini tamamen yadsıyan problemli bir baba. Böyle bir ailenin içinde adeta ailenin tüm yükünü sırtlanan Devin ve ihtişamlı ve güçlü Soykan ailesinin babası rolüne bürünmüş Aslan Soykan’ın aşk hayatını konu alan dizi iş hayatı aşk ve aile hayatını adeta harmanlıyor.Babası intihar ettikten sonra Aslan tüm işleri devralıyor. Annesi oğluna adeta bağımlı ve el üstünde tutuyor kimseyle paylaşmak istemiyor. Elbette Aslan tek çocuk değil sorunlu bir veliliği olan bir ablası sosyal medya bağımlısı bir kız kardeşi ve aile tarafından adeta reddedilmiş bir ağabeyi var. Ancak anne Hülya Soykan tam bir ana kraliçe ve diğer çocuklarını Aslan’ın gölgesinde bırakmaktan hiç çekinmiyor.

AİLE DİZİSİ FRAGMANI İZLE

AİLE DİZİSİ FULL İZLE

Tüm bu zorlukların içinden tutkulu bir beraberlik ve hızlı bir evlilik doğuyor. Ancak bu esnada Aslan’ın amcası kirli işlerini devam ettiriyor. Aslan Devin’e hissettirmeden tüm bunlardan kurtulmaya çalışıyor. Fakat bu yolda annesi gücünü iktidarını ve parasını kaybetmemek için oğluna onay vermiyor. Tüm ailenin bir arada yaşadığı evde işler son bölümde iyice çığrından çıkıyor. Devin ile Hülya Soykan’ın soğuk savaşı daha sıcak bir hal almaya başlıyor. Aslan Soykan’ın arada kalışı uzun zaman devam edecek gibi duruyor. Kirli işlerden çıkmaya çalışmak ve zor bir aile ile uğraşmak Aslan’ın psikolojisini iyiden iyiye zorluyor. Devin’in nasıl hamleler yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Bu efsanevi diziyi Show tv de her perşembe izleyebilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle