Andropoz 7 Ekim’de!

admin
05 Eki 2022
Andropoz 7 Ekim’de!

Andropoz dizisi Engin Günaydın baş rolde olduğu 7 Ekim de Netflix‘te yayınlanacak olan kara komedi alanında bir dizi. 50 yaşlarında orta yaş bunalımına giren evli ve iki çocuk babası tuhafiyeci Yusuf bedenine kafayı takmış durumdadır. Dış görünüşünü ve yaşam tarzına değiştirmek amacıyla çeşitli şekillere girmeye başlar öncelikle saç rengini değiştiren Yusuf değişim rüzgârına kendisini kaptırıyor. Engin Günaydın’ın bir çok ünlü isimle buluştuğu yapımda merakla beklemektedir.
Marmaris’te sakin bir aile yaşamı süren Yusuf orta yaş bunalımından sonra değişmeye karar verir ve kendisini bu değişime kaptırır.
Netflix son zamanlarda Türk dizilerine büyük önem vermekte çünkü ülkede Netflix kullanım oranı son dönemde bir hayli artmış durumda.
Sizde bu diziyi izlemek istiyorsanız Netflixe buradan üye olabilirsiniz.

Engin günaydın bir demet tiyatro ile televizyon hayatına başlamıştır 2005 yılında ise burhan altıntop ile Avrupa yakasında şöhretin zirvesine ulaştı. Bir çok reklam filminde oynayan engin günaydın kariyerine tiyatro dizi sinema gibi alanlarda devam etmektedir. Avrupa yakası, Muhteşem Yüzyıl, Galip Derviş gibi bir çok dizide önemli roller almıştır. Ayrıca Engin Günaydın’ın “o hikayedeki mal benim” adlı bir stend-up şovu bulunmaktadır. En iyi yardımcı oyuncu en iyi erkek komedi oyuncusu en iyi senaryo en iyi erkek oyuncu gibi bir çok dalda ödüller alan Engin günaydın kariyerini şu anda Netflix için çekilmiş olan Andropoz adlı dizi ile devam etmektedir.

Andropoz oyuncuları
Engin günaydın
Tamer Karadağlı
Derya Karadaş
Turgut Tunçalp
Gülçin Santırcıoğlu
Yuliya Sobol

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle