Aşk Kumardır Exxen İzle

admin
28 Eki 2022
Aşk Kumardır Exxen İzle

Aşk Kumardır Exxen İzle, son zamanların en çok takip edilen dijital platformları arasında yer alan Exxen’in orijinal dizileri arasında yer alan Aşk Kumardır’ın tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Senaristliğini Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ın paylaştığı diziyi Nezih Helvacıoğlu yönetmektedir. İlk bölümünü adı ile uyuşacak şekilde 14 Şubat 2022’de yayınlamıştır. İlk bölümünden beri izleyenlerini kahkahaya boğan dizi Komedi kategorisinde sınıflandırılmaktadır. Toplamda 7 bölümü bulunan dizinin bölümleri yayınlanmaya devam etmektedir.

Aşk Kumardır İzle, IMDb puanı 5.4 olan dizinin izleyenlerinin sayısı arttıkça IMDb puanı da artmaya devam etmektedir. Her bölümü ortalama 20 farklı skeçten oluşan dizide her skeç 1 dakika sürmektedir. Ortalama 20 dakikalık bölümlerine seyircilerine harika bir komedi tufanı sunmaktadır. Aşk Kumardır dizi özellikle kısa skeçlerinde gerçek hayatlara dokunan yanları ile insanları kendine çekmektedir. Exxen üzerinden izleyebileceğiniz Aşk Kumardır dizisinin tüm bölümlerine Aşk Kumardır İzle etiketi ile izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz olarak da erişebilirsiniz.

AŞK KUMARDIR FRAGMANI İZLE

https://www.youtube.com/watch?v=fzrECK04C5Y

AŞK KUMARDIR KONUSU

Aşk Kumardır dizisi bilinen dizi formatlarından farklı olarak bir skeçler bütününü oluşturmaktadır. Bölümlerinde çeşitli skeçlere yer verilen dizinin ilerleyen bölümlerinde aynı karakterlere de rastlamak mümkündür. Genel anlamda kadın-erkek ilişkilerine dair gerçekleri komedi ile harmanlayarak izleyiciler ile buluşturan Aşk Kumardır aynı zamanda arkadaşlıklar, insanların zaafları, karşılaştığı absürt durumlara da değinmektedir. Her bölümünde gülmekten kendinizi alamayacağınız dizinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

AŞK KUMARDIR OYUNCU KADROSU

Ecem Erkek

Barış Yıldız

Seda Türkmen

Efe Tuncer

Elit Cam

Emre Taştekin

Şahin Akbaba

Ömer Agah Kaban

Yusuf Kaan Arpacık

İpek Uzman

Simge Coşkun

Gülsüm Büyük

Hamza Bilen

Öykü Koçoğlu

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle