Aslında Özgürsün İzle

admin
26 Ara 2022
Aslında Özgürsün İzle

Aslında Özgürsün İzle, son zamanlarda kitapların dizi veya filmlere uyarlanmasına daha sık şahit olmaya başladık. Bunun son örneği ise Duygu Asena’nın yine aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün adlı dizisiyle karşımıza çıkıyor. Temel olarak kendi yolunda yürüme, ilerleme cesaretini gösteren 2 kadının hikayesine odaklanan dizi, yayınlandığı ilk andan itibaren büyük beğeni topladı. Başrollerinde Yaprak Dökümü, İffet ve son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz abla dizilerden tanıdığımız Deniz Çakır ve Ezel ile Kuzey Güney dizileriyle ünlü olan Bade İşcil’in rol aldığı dizi 9 Mayıs itibariyle Gain Ücretsiz İzle ekranlarında yayınlanmaya başlandı.

ASLINDA ÖZGÜRSÜN KONUSU NEDİR?

Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli romanından esinlenerek çekimlerine başlanan Aslında Özgürsün, erkeklerin kadınlara genel olarak dayattığı aynı zamanda toplumun da buna devam edeceği her kuralı karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40’lı yaşlarda olan 2 kadının ebedi dostluğunu anlatmaktadır. Kendi kimliklerini arayan, özgürlüğün ne demek olduğunu bulmaya çalışan 2 kadının hayatına odaklanan dizide, Belgin karakteri tamamen tükenmiş ve bitmek üzere olan bir evliliğin içinde sıkışan bir kadındır. Dizideki rolü icabı ünlü yazar Berna ise, genel olarak özel hayatında ve kariyerinde problemler yaşamaktadır. Birbirlerine kardeş kadar yakın olan bu ikili kendileri olabilmek ve tüm dayatmalara karşı çıkabilmek için savaş verirler.

ASLINDA ÖZGÜRSÜN NEREDEN İZLENİR?

Özel yapımlarıyla ön plana çıkan Gain platformunda yayınlanan Aslında Özgürsün 9 Mayıs itibariyle vizyona girdi. Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven üstlenirken, dizide farklı çevrelere ve hayatlara da şahit olabilirsiniz. Perihan Savaş, Nükhet Duru ve Burak Yamantürk gibi isimlerin de yer aldığı dizi yalnızca Gain üzerinden izlenebilmektedir. İlk sezonu 8 bölüm olarak yayınlanan dizinin, 2 sezonunu gelip gelmeyeceği merak konusu. Siz de bu ilgi çekici diziyi takip etmek isterseniz Gain’e üye olarak dizinin eski bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle