Aslında Özgürsün İzle

admin
25 Kas 2022
Aslında Özgürsün İzle

Aslında Özgürsün İzle, Türkiye dijital platformları arasında liderler arasında yer alan Gain’in orijinal dizisi Aslında Özgürsün 9 Mayıs 2022’de yayınlanan ilk bölümü ile seyirciler ile buluştu.  Ali Kemal Güven’in hem senartistliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği dizi Duygu Asena’nın aynı isimli romanından ilham alınarak uyarlanmıştır. İlk sezonu ile 8 bölüm yayınlayan dizinin bölümleri ortalama 40 dakikadır.

Aslında Özgürsün Gain İzle, puan veren kişi sayısı oldukça düşük olsa da IMDb puanı 6.6’dır. Dram türünde kategorilendirilmiş olan Aslında Özgürsün eşsiz kadrosu ve kadınların sorunlarına gerçekçi bir şekilde değinmesi ile birçok kişinin ilgisini çekmiştir. Bölümleri hayatın akışına uygun ve samimi olan dizinin tüm bölümleri izleyici kendisine çekmektedir. Oldukça akıcı bir şekilde devam eden dizinin tüm bölümlerine Gain’den ulaşabileceğiniz gibi Aslında Özgürsün İzle etiketi ile izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

ASLINDA ÖZGÜRSÜN KONUSU

Aslında Özgürsün dizisi 40’lı yaşlarında olan iki kadın Belgin ve Berna’nın özgürlük ve kimlik arayışlarına anlatan aynı isimli romandan yola çıkılarak kurgulanmıştır. İsimleri Belgin ve Berna olan bu iki kadın toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı duruşlarını konu almaktadır. Tükenmiş bir evliliğin içine sıkışmış olan Belgin ve hem kariyer hem de özel hayatında sorunlar ile mücadele eden ünlü yazar Berna’nın hayatlarını izlediğimiz dizi de iki kadın birbirlerine kardeş kadar yakındır. Dayatılan baskılara karşı çıkarak hayatta sadece kendileri olarak var olabilme savaşı verirler. Son yıllarda kadınların karşılaştığı sorunları en doğru anlatan yapımlar arasında yer alan Aslında Özgürsün’ün tüm bölümlerine Gain platformuna ücretli üye olarak ulaşabilirsiniz.

ASLINDA ÖZGÜRSÜN FRAGMANI İZLE

ASLINDA ÖZGÜRSÜN OYUNCU KADROSU

Deniz Çakır

Bade İşçil

Alican Yücesoy

Burak Yamantürk

Berk Cankat

Saygın Soysal

Ceren Taşçı

Sergen Deveci

Ecrin Bolkar

Perihan Savaş

Asli Içözü

Nükhet Duru

Zuhal Olcay

Kayhan Berkin

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle