Ayak İşleri Gain İzle

admin
28 Eki 2022
Ayak İşleri Gain İzle

Ayak İşleri Gain İzle, Türkiye’nin dijital içerik platformu Gain’de yayınlanan Ayak İşleri dizisinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Komedi türünde listelenen dizinin senaryosunu sosyal medyadaki içerikleri ile büyük hayran kitlesine sahip olan Volkan Öge, Deniz Alnıtemiz ve Caner Özyurtlu yazmaktadır. Caner Özyurtlu dizinin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenmektedir. AC Film yapım şirketinin ürünü olan yapımcıları Müge Özer ve Ozan Güler’dir. İlk bölümü ile 12 Mayıs 2021 tarihinde seyirciler ile buluşmuş olan Ayak İşleri dizisinin 3. sezonu da yakın zamanda seyirciler ile buluşacak.

Ayak İşleri İzle, yaklaşık olaran 3 bin kişi tarafından oylanmış olan Ayak İşleri dizisinin IMDb puanı 8.2’dir. Her sezonunda 10 bölüm bulunan dizinin bölümleri yaklaşık olarak 25 dakikadır. Pantene Altın Kelebelek Ödüllerinde Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilen dizinin büyük bir hayran kitlesi de bulunmaktadır. Diyalogların akışı ve yerinde esprileri ile izleyicilerin gönlünü kazanmış olan Ayak İşleri konusu açısından beğeni toplamıştır. Gain üzerinden takip edebileceğiniz Ayak İşleri’nin tüm bölümlerine Ayak İşleri İzle etiketi ile de izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz ve HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

AYAK İŞLERİ FRAGMANI İZLE

AYAK İŞLERİ KONUSU

Son zamanların en çok sevilen komedi dizileri arasında yer alan Ayak İşleri birbirinden farklı karakterlere sahip iki iş arkadaşı Evren ve Vedat’ın başından geçenleri anlatmaktadır. Zengin bir iş adamının yanında çalışan ikilinin maceraları ve arasında geçen diyaloglar samimi yapısı ile izleyenleri kahkahalara boğmaktadır. Tam bir görev adamı olan Vedat ile Z kuşağını temsil eden Evren işlerinin dışında patronlarının apartman toplantısına katılmak, köpek kaçırmak gibi ayak işlerini yaparken kendilerini beklenmedik durumların içerisinde bulurlar. Her bölümü ile gülmekten kendini alamayacağınız Ayak İşleri dizisinin tüm bölümlerine sitemizden HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

AYAK İŞLERİ OYUNCU KADROSU

Çağlar Çorumlu

Güven Murat Akpınar

Şebnem Sönmez

Cağla Irmak

Hüseyin Turunç

Uraz Kaygılaroğlu

Defne Kayalar

Sarp Akkaya

Caner Özyurtlu

Sarp Apak

Esra Rusan

Bülent Emin Yarar

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle