Ayak İşleri İzle

admin
20 Kas 2022
Ayak İşleri İzle

Ayak İşleri İzle, Çalıştığınız iş yerindeki patronunuzun tüm işlerini üstlendiğinizi ve bunları yaparken de başınıza gelenlerin hiçte ummadığınız gibi olduğunu düşünün. Sizce komik olabilir mi? Ayak İşleri, aynı iş yerinde çalışan iki çalışanın normalde farklı görevlere sahip olsalar da iş dışında da birbirinden farklı ve alakasız işlerde yaşadıkları olayları konu alan Türk komedi dizisidir. Dizi ana karakterleri olan Evren ile Vedat’ı bazen köpek kaçırırken, bazı zamanlarda apartman toplantılarına katılırken görebilirsiniz. Hiç olmadık zamanlarda olmadık olaylarla karşılaşmaları da Ayak İşleri dizisinin komedi yüzünü oluşturmaktadır. Zengin bir iş adamının uğraşmak istemediği ne kadar iş varsa hepsini yaptırdığı bu ikilinin maceralarını izlemeye hazır olun.

AYAK İŞLERİ İZLE

Ayak İşleri İzle, ilk bölümü 12 Mayıs 2021 tarihinde karşımıza çıkan, yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun bulunduğu, senaryosunu ise; Caner Özyurtlu ile birlikte Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz’in üstlendiği dizi başrollerini ise Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar paylaşmaktadır. AC Film imzası taşıyan dizi, ilk 2 sezonunu 10’ar bölümden olmak üzere toplamda 20 bölümlük bir geçmişe sahip. 3. Sezon çalışmalarına başlandığı bilinen dizide birbirinden farklı zamanlarda ve olay döngülerinde geçen komik olayların izleyicilere yansıyan yönüyle karşılaşacaksınız. Konuk oyuncuları da oldukça eğlenceli olan dizide Sarp Akkaya, Esra Ruşen, Sarp Apak gibi oyuncuları görmekte mümkün. Yönetmenin bazı bölümlerde rol aldığı bilinmektedir.

AYAK İŞLERİ FRAGMANI İZLE

AYAK İŞLERİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ayak İşleri dizi konusu, oldukça zengin bir iş adamının yanında çalışan Vedat ve Evren ikilisinin her bölümde patronları tarafından kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye veya getirmeye çalışmalarıyla ilgili değişik olgularıyla ön plana çıkıyor. Vedat iş adamının sağ kolu, has adamı olarak bulunuyor. Çok uzun süredir patronuyla çalışan ve verilen her görevi de yerine getirmeye çalışan Vedat’a yardımcı olması ve işleri öğrenmesi için Evren işe alınıyor. Evren felsefe bölümü mezunu ve olaylara bakış açısı da burada değişiyor ve Ayak İşleri dizisinde olaylar kopup gidiyor.

AYAK İŞLERİ DİZİSİNİ NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

12 Mayıs 2021 tarihinde ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Ayak İşleri, Gain üzerinden izlenebilmektedir. 2. sezon toplamda 20 bölümden oluşan dizinin 3. sezon çekimleri başlamış olsa da ne zaman yayınlanacağı konusunda bir haber yok. Gain’e üye olarak sizlerde izleyebilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle