Aynen Aynen BluTV İzle

admin
29 Eki 2022
Aynen Aynen BluTV İzle

Aynen Aynen BluTV İzle, BluTV’de yayınlalanan Aynen Aynen dizisinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. İlk bölümü ile 1 Ağustos 2019’da YouTube’da yayınlanmaya başlamıştır Aynen Aynen dizisi samimi ve komik içeriği ile birçok izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Bu beğeni sayesinde 2 sezonu ile birlikte Türkiye’nin bir numaralı dijital içerik platformu olan BluTV’ye geçmiştir. Komedi ve Aşk kategorilerinde listelenen mini dizinin senaristliğini Alper Ezle yaparken yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut ve Osman Kaya üstlenmiştir. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği Aynen Aynen dizisi toplamda 6 sezondan ve 43 bölümden oluşmaktadır.

Aynen Aynen BluTV İzle, yaklaşık olarak 3 bin kişi tarafından oylanmış olan Aynen Aynen dizisinin IMDb puanı 7.5’dir ve popülaritesi de günden güne artmaya devam etmektedir. Bölümleri ortalama 8 dakika olan dizinin Uluslararası İzmir Film Festivali ve Pantene Altın Kelebek gibi ödüllere de birçok dalda aday gösterilmiştir. Günümüz ilişkilerini anlatan dizi hem oyuncuları hem de diyalogları ile izleyicilerin gönlünü kazanmıştır. BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen dizisinin tüm bölümlerine Aynen Aynen İzle etiketi ile izlepro.com sitemizde üzerinden ücretsiz ve HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

AYNEN AYNEN KONUSU

Günümüz kadın ve erkek ilişkilerine mizahi açıdan yaklaşan dizi Emir ve Nil karakterlerinin ilk randevuları ile beraber başlamaktadır. Her bölümü ile ilişkinin başka bir evresini anlatan Aynen Aynen dizi ikilinin birbirlerine karşı sergiledikleri tavırlar ve gerçek yüzleri arasındaki farklılıkları da gözler önüne sürüyor. Günümüz ilişkilerine bir ayna niteliği taşıyan her bölümü ile sonrakini bölümünü dört gözle bekletmektedir. İlk 32 sezonunda Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı diziden Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılması ile kalan sezonlarda başrollere Kerem Bürsin geçmiştir.

AYNEN AYNEN FRAGMANI İZLE

AYNEN AYNEN OYUNCU KADROSU

Nilperi Sahinkaya

Kerem Bürsin

Uraz Kaygilaroglu

Hira Koyuncuoglu

Ahmet Kayakesen

Serkan Sengül

Diyar Karatas

Zekeriya Yesir

Beyhan Kübra Esen

Ceren Çagatay

Lale Basar

Vural Ceylan

Ibrahim Senturk

Melis Sabah

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle