Behzat Ç. Çekiç ve Gül BluTV İzle

admin
03 Ara 2022
Behzat Ç. Çekiç ve Gül BluTV İzle

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi odağı olan, belli bir kitleye hitap etmesinin yanı sıra; fanlarının da takipçisi olduğu Behzat Ç. 2013 yılında finalini yapmasıyla sevenlerini üzmüştü. Emrah Serbes imzası taşıyan kitaptan uyarlanan Behzat Ç. dizisi, Behzat ismindeki Başkomiserin meslekte başına gelen olaylarını genel olarak yansıtırken, aykırı tavrının sonucunda yükselmesi de uzun bir süre durdurulmasına rağmen umurunda olmayan yapıyı da ince ince işlemektedir. Bazen güldüren, bazen düşündüren ve her bölümü merak uyandıran Behzat Ç., 3 sezon Star TV’de yayınlanıp final yaptıktan sonra, 4. sezon ile BluTV’de tekrar sevenleriyle buluştu.

ÇEKİÇ VE GÜL: BİR BEHZAT Ç HİKAYESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dijital dizi ve film paylaşım platformlarının hayatımıza girmesi ve yeni içerik üretilmesinde de ciddi sorunlar yaşandığı bu dönem, eski dizi severleri mutlu etmeye devam ediyor. Eski dizilerin devam bölümleri ve sezonlarının yanı sıra, yeniden uyarlamalarda oldukça sık karşımıza çıkmaya başladı.

BluTV’de 4. sezonu yayınlanan Behzat Ç, Behzat Ç. Çekiç ve Gül BluTV İzle olarak karşımıza çıkıyor. 6 Aralık Salı günü 19:00’da ilk bölümü yayınlanacak olan Behzat Ç’nin yayınlanan tanıtım videosu şimdiden çok ses getirdi. Cinayet Büro’nun çocuklarını en çok da bu şehir yıprattı aga!repliğiyle başlayan videoda Behzat Ç dizisi yayınlanmadan dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

BEHZAT Ç. OYUNCU KADROSU DEĞİŞTİ Mİ?

Ortaks Yapım’ın yapımcılığını yaptığı ve BluTV orijinal içerikleri arasında yayınlanacak olan Behzat Ç oyuncularında da yeni yüzler göreceğiz. Bilinen ve artık kemikleşmiş olan Behzat Ç oyuncu kadrosuna göz attığımız zaman Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal gibi isimler devam ederken, yeni oyuncularda heyecan uyandırdı. Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliye Aykan ve Gökçe Eyüboğlu yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer alacak.

BEHZAT Ç. NE ZAMAN NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

Star TV’de sevenleriyle 3 sezon buluşan dizinin 4. sezonundan sonra yeni yayınlanacak olan sezonda BluTV üzerinden yayınlanacak. 6 Aralık Salı gününü Behzat Ç severlerin iple çektiği gerçek. BluTV’de 6 Aralık Salı günü saat 19:00’da yeni sezonun ilk bölümünü izleyebilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle