Behzat Ç. Çekiç ve Gül İzle

admin
08 Ara 2022
Behzat Ç. Çekiç ve Gül İzle

Behzat Ç. Çekiç ve Gül İzle, her şey Emrah Serbes’in kaleminden dökülen satırlarla kitap olarak karşımıza çıkmasıyla başladı. Behzat Ç., Ankara Cinayet Büro Komiseri Behzat, her zaman dik başlı, kendi doğruları olan ve bu doğruların peşinden giden düz bir adam. Meslektaşları gibi amirlerine yalakalık yapmayan ve makam mevkii merakı olmayan bir adam olması da kendini sevdirmeye yetti. İlk olarak Star TV’de 3 sezonluk bir dizi olarak hayatımıza giren Behzat Ç., şimdilerde BluTV ile 4. sezonuyla sevenleriyle tekrar buluşurken, 5. sezonun gelip gelmeyeceği ayrı bir merak konusu. Tamamen aykırı bir ekip, olayların sürüklediği yerlerle birlikte, daha farklı bir Ankara Polisiyesini göz önüne seriyor.

BEHZAT Ç. İZLE

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Canan Ergüder’in bulunduğu, Emrah Serbes’in kaleme aldığı kitaptan uyarlanan polisiye, macera, dram ve komedi türündeki dizi Behzat Ç., oldukça beğenilen ve takip edilen bir dizidir.  Toplamda 96 bölüm ve 3 sezondan oluşan ve ilk olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Behzat Ç., 19 Eylül 2010 tarihinde başlayıp, 17 Mayıs 2013 tarihinde final yaptı. Dizi, oyuncuları ve konusu kadar müzikleriyle de dikkat çekiyor. Vega, İrem Candna, Jehan Babur gibi sanatçıların şarkılarının kullanılmasının yanı sıra, dizi müziklerinin de Pilli Bebek grubu tarafından yapıldığı biliniyor.

BEHZAT Ç. KONUSU NEDİR?

Behzat Ç. Çekiç ve Gül İzle, dizinin ana karakteri olan Behzat Ç., 1995 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra Cinayet Büroda görev yapmaya başlamıştır. Meslekte uzun yıllar geçirmesine rağmen, kıdem tenzilleri nedeniyle başkomiser olarak kalan Behzat Ç., aykırı kimliği ve boyun eğmez karakteriyle farkını hissettirmektedir. Ekibiyle birlikte, Ankara’daki cinayetleri aydınlatmaya çalıştığı dizi, hem komedi hem de dramı sonuna kadar yaşatmaktadır. Dinini akıllara kazınan karakterlerinin başında Behzat Ç. gelse de, Esra, Harun, Hayalet, Akbaba gibi farklı karakterlerde ana kadroda yer almakta ve ilgi çekmektedir.

BEHZAT Ç. ÇEKİÇ VE GÜL FRAGMANI İZLE

BEHZAT Ç. NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

2010-2013 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Behzat Ç.’nin eski bölümlerini internet üzerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. 8 yıl aradan sonra BluTV tarafından 4. sezonunun çekilmesiyle izleyenlerini sevindiren dizinin yeni sezonunu BluTV platformunda izlemek mümkündür.

Etiketler:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle