Ben Bu Boşluğu Nasıl İzle

admin
29 Oca 2023
Ben Bu Boşluğu Nasıl İzle

BluTV’den yeni imajı yüksek dizi: Ben Bu Boşluğu Nasıl İzle BluTV’de başrol oyuncuları olarak; Merve Nur Bengi, Cavit Çetin Güner ve Tardu Flordun’un önemli bir imajla yer aldığı yepyeni bir proje olarak tanıtıma girmeyi başardı. “Ben Bu Boşluğu Nasıl”dan ilk tanıtım ve fragmanı yayınlanırken; dizi konusu ve yapımı ile oldukça profesyonel bir BluTV projesi olmayı başardı.

Merve Göntem ve Orkun Göntem projesi olarak ortaya çıkan yapımda; Merve Nur Bengi, Tardu Flordun ve Cavit Çetin Güner yer alıyor. Oyunculukları başarılı bir projede buluşan oyuncuların BluTv yapımında da imaj olarak ideal bir yerde durmayı da başarmayı hedefliyor. Lider bir online dizi platformu olarak Blutv oldukça başarılı bir statüde ilerliyor.

BEN BU BOŞLUĞU NASIL KONUSU OLDUKÇA DRAMATİK BİR SERÜVENDE GEÇİYOR

‘Ben Bu Boşluğu Nasıl’ Genç bir yazarın hikâyesini konu alan Derin’in hikâyesini konu alıyor.  Genç bir yazarın hikâyesini konu ediniyor. Bir yazar hikâyesi olarak öne çıkan ve Derin (Merve Nur Bengi)’nin hikâyesi ile bütünleşen yapım güçlü bir duruş sergileyerek yükselmeyi hedefliyor.  Alaçatı’da Derin’in Mete (Cavit Çetin Güner) isminde bir adamla birlikte partideyken ve oldukça eğlenirken aldığı haberle yıkılmasını konu edinen yapım güçlü bir yapım listesi de taşıyor.

Derin aldığı haberle, aniden babasının ölümünü öğreniyor. Henüz birbirlerini tanımayan ve yeni bir tanışma ile karşılaşan Derin ve Mete’nin hikâyesinin bu noktadan sonra ilerleyişini anlatan Blutv yapımının ismi de dikkat çekiyor.

BEN BU BOŞLUĞU NASIL FRAGMANI İZLE

DERİN VE METE’YE KÖTÜ HABER

Derin ve Mete’nin bu kötü ve ani haber karşısında İstanbul’a doğru birlikte yol alması hem fiziki anlamda hem de duygusal açıdan bambaşka bir yola doğru sürüklenmeye başlıyor.

Babasını hiç beklemediği bir anda kötü bir haber ile kaybeden ve biricik babasını kaybetmeden kuvvetli bir baba-kız ilişkisini taşıyan Derin’in bu andan itibaren babasını görmesi ve onunla konuşması ile dikkat çeken bir hikâye sürükleyici bir hal alıyor. Yapımını ve senaryosunu Merve Göntem ve Onur Göntem’in paylaştığı proje, Blutv online ortamında büyük bir kadroyla ve hikaye ile yer almaya başlıyor.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle