Ben Bu Cihana Sığmazam

admin
11 Eyl 2022
Ben Bu Cihana Sığmazam

Zengin bir ailenin mensubu olan başrol Cezayir Türk (Oktay Kaynarca) bir suikasta kurban giden abisinin kinini gütmektedir ve bunun için kendini öldü göstererek bu işin peşine düşer. Bu süreçte yurtdışında hayatına devam eden Cezayir bir daha İstanbul’a ailesine dönemeyeceğini düşünerek yeni bir hayata başlar ve aşık olur. Ancak kimliği ortaya çıkınca ortaya çıkmak zorunda kalır ancak artık ailesine döndüğünde iki kadın arasında kalmıştır.
2022 Eylül ayında yayın hayatına başlayacak olan dizinin geniş ve hatırı sayılır bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Diziyi Oktay Kaynarca’nın çoğu dizisini de yöneten yakın mesai arkadaşı Onur Tan yönetiyor.
Dizinin türü ağırlıklı olarak aksiyon ve macera üzerine. Tabi ki bunu içinden çıkılmaz aşk ilişkileri de takip ediyor olacak.

1.Sezon 1.Bölümde; Yurtdışında görevde iken sınır tanımayan doktorlardan biri olan Firuze ile bir yaralanma sonucu tanışan ve aşık olan Cevahir Türk, kimliğinin açığa çıkmasıyla birlikte İstanbul’da olan ailesinin yanına dönmek zorunda kalır ancak yanında yeni eşi Firuze ve kızı da vardır. İstanbul da’ da yaş olarak ve babasız büyümenin getirdiği asilikle ve zorluklarla büyüyen bir kızı vardır. Ve tümüyle annesine bağlıdır. Cevahir ve yeni ailesi büyük bir sıkıntının içine girmiştir.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle