Black Mirror Netflix İzle

admin
28 Eyl 2022
Black Mirror Netflix İzle

Black Mirror Netflix İzle

Black mirror dizisi her bölümü birbirinden farklı olan bilim kurgu niteliğinde bir yapılır yapıldı. Yakın gelecekte insanlığı bekleyen bir takım gelişmeler olağanüstü durum var işlemekte. Yapay zeka robotik kodlama teknoloji insanlar için kolaylaştırıcı mı yoksa zorlaştırıcı mı etki yapacak bütün bunların işlendiği dizi serisidir.

Black Mirror Konusu

Bölümlerde insanların karanlık yüzünü bilinmeyenlerin teknoloji sayesinde ortaya çıkmasına nasıl bir kaos ortamı yaratabileceğini izleyerek şahit olabiliyorsunuz. Bazı bölümlerde sanal gerçeklik insanlara nasıl etki edecek gerçekle salonu ayırt etmedi zorluk yaşamayacağı durumlara değiniliyor.
Günümüz tartışmalarında en önemli noktalardan bir tanesi yapay zekanın insanlığın gelişimine katkı sağlayıp sağlayamayacağımı yönünde yapay zeka insanlığı bilinmeyen gezegenleri mi ulaştıracak yoksa insanlığın sonunu getirecek işte busun soruların cevaplarını alabileceğiniz seriyi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.
Black mirror yapımını Netflix platformu üzerinden iyi olarak izleyebilirsiniz.
Bu yapım 2011 2019 yılları arasında ABD’de TV dizisi olarak yayınlanmış ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Black Mirror dizisi 2012 yılının Kasım ayında dağıtılan Emmy Ödülleri’nde En İyi Televizyon dizisi  dalında ödül kazanmıştır.
Bazı bölümlerde insanları sevdiklerini kaybetmelerinden sonra onlarla iletişim kurmalarını sağlayacak yapay zekanın geliştirilmesi bir çok insan tarafından desteklenmiş ancak bunun hayatta kalanlar için acılarına sonlandıramama durumuna yol açacağı için tehlikeli olduğunu ifade edenler de bulunmaktadır.
Dizinin şu anda İMDB puanı 8.8 Olarak görülmektedir. Buda dizinin en beğenilen diziler arasında yer almasının kaçınılmaz olduğunu göstermektedir. İyi seyirler.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle