Bonkis BluTV İzle

admin
20 Kas 2022
Bonkis BluTV İzle

Bonkis BluTV İzle, Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital içerik platformları arasında yer alan BluTV’nin orijinal dizisi olan Bonkis’in tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Dram ve Komedi türlerinde listelenen dizinin senaryosu Deniz Tezuysal tarafından yazılmaktadır. İlk 7 bölümünün yönetmenliği Emre Erdoğdu tarafından yapılırken 7. bölümden sonrası için yönetmenliği Michael Önder tarafından üstlenilmiştir. Görüntü yönetmenliği Deniz Eyüboğlu tarafından yapılmaktadır. Toplamda 15 bölümü bulunan Bonkis dizisi 2 sezondan oluşmaktadır. İlk bölümü ile 22 Ocak 2021 tarihinde seyirciler ile buluşmuş olan Bonkis’in yapımcı şirketi CPMİstanbul’dur.

Bonkis BluTV İzle, IMDb’de yaklaşık olarak bin kişi tarafından oylanmış olan dizinin IMDb puanı 6.7’dir. Başroldeki oyunculuğu ile izleyicilerin beğenisi kazanan Vildan Vatansever hikayedeki samimiyeti ile de alkışları toplamaya devam ediyor. Birçok kişi tarafından fleabag benzeri olarak bulunan dizi akış ve karakter açısından bu dizi ile hiçbir benzerlik bulundurmuyor. Gelecek sezonları büyük bir heyecanla beklenen dizinin 3. sezonunda Deniz’in başına neler geleceğini ise herkes merak ediyor. BluTV sitesinden takip edebileceğiniz Bonkis dizisinin tüm bölümlerine Bonkis İzle etiketi ile sitemiz izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz ve HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

BONKİS KONUSU

Komedi ve Dram türlerinde listelenen BluTV dizisi Bonkis inatçı ve tutkulu bir kadın olan Deniz’in hikayesini anlatmaktadır. Mimar olan Deniz’in en büyük hayali kendi kafesini açmaktır. Kafe açma hayalini gerçekleştirmek için mimarlığı bırakan Deniz diziye ismini veren kafesi Bonkis’i açar. Kafenin açılmasının ardından birçok problem ile arka arkaya uğraşmak zorunda kalan Deniz kendini bir de büyük bir aşk çıkmazında bulur. Onur ile 10 senelik ilişkisinin ardından aradığı büyük aşkı Özgür’de bulmaya çalışan Deniz bir anda Onur’a karşı hisleri olduğunu fark eder. Her bölümü ile sizleri ekranlara kilitleyecek Bonkis dizisinin tüm bölümlerine ücretsiz olarak sitemizden ulaşabilirsiniz.

BONKİS FRAGMANI İZLE

BONKİS OYUNCU KADROSU

Vildan Atasever

Öykü Naz Altay

Deniz Tezuysal

Sergen Deveci

Burak Sevinç

Mehmetcan Mincinozlu

Cem Emüler

Serhat Parıl

Lale Mansur

Sedat Mert

Atakan Yılmaz

Nihan Aker

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle