Çekçek Gain Belgesel İzle

admin
26 Ara 2022
Çekçek Gain Belgesel İzle

Çekçek Gain Belgesel İzle, herkes sıcak evinde oturarak para kazacak kadar şanslı olmayabilir. Hayat herkese adil davranmadığı gibi, her hayattan da öğrenilecek onlarca şey olduğu aşikâr. ÇekÇek, kağıt toplayıcılarının hayatlarına yakından bakabilmeyi sağlarken, her zaman değişik bakış açıları ve yaşadığımız hayattan keyif almanın mümkün olduğunu da hatırlatacak niteliktedir. Gain Orijinal içerikleri arasında bulunan ÇekÇek, uzun yıllardır veya henüz yeni başlamış olan kağıt toplayıcılarının yaşadığı zorlukları, bu işe başlama sebeplerini ve işi ne olarak gördüklerini konu edinen, her dakikasında farklı bir hayat hikayesiyle buluşacağınız bir belgesel olarak 19 Şubatta hayatımıza girdi.

ÇEKÇEK – GAİN ORİJİNAL

Her birinin bir sebebi olsa da sonuç aynı. Kimi bir sanat olarak gördüğü işi devam ettiriyor, kimisi özgürlüğü kağıt toplamada buluyor. Kimisi için gurur kaynağı olmasının yanı sıra, kimisi için dünyaya hizmet etmesiyle övünüyor. Herkesin sebebi farklı olsa da ÇekÇek ile daha derine inmek mümkün.

19 Şubat 2022 tarihinde yayına giren ve Gain’de yayınlanan ÇekÇek, kağıt toplayıcılarının farklı hayat hikayelerinden kendinize pay çıkarmanıza imkan tanıyor. MK Prodüksiyon imzasıyla yayınlanan belgesel, gerçek hayat hikayelerini konu almaktadır. 12 yaşından beri çalışa Salih, 30 yıldır ÇekÇek’iyle mutlu Bayram, ailesi olmasına karşın yalnız kalmak zorunda olan Şeref ve niceleri.. Bu insanların neler yaşadığını, ne zorluklar çektiğini ve neler beklediğini, en önemlisi ise; dile getirmekten bile çekindikleri hayallerini izlemeye hazırsanız Gain’de ÇekÇek belgeselini daha yakından inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle