Control Z İzle

admin
24 Ağu 2022
Control Z İzle

Carlos Quintanilla tarafından yayına giren ve Lemon Studios for Netflix tarafından geliştirilmiş olan Control Z dizisi, küresel anlamda yaptığı çalkantının yanı sıra Türkiye’de de oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Gençlik dizisi olarak sevenlerinin karşısına çıkan Control Z yapımı, 7’den 70’e herkesten tam not almayı da başarabilmiştir.

Bu noktada sitemizde de tüm bölümleriyle yer almaya devam eden Control Z dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren Netflix ile eş zamanlı olarak platformumuz bazında sizlere sunulmaktadır. Üstelik Control Z dizisini sitemizde ücretsiz olarak FULL HD versiyonda izleyebileceğinizi de belirtmekte yarar var.

Control Z Netflix Full İzle

Netflix platformunda 22 Mayıs 2020 yılında yayınlanarak bir Meksika gençlik dizisi olarak bilinen Control Z, hala devam den bölümleriyle birçok dizi sever tarafından tam not almayı başarabilmiştir. Produ Ödülleri kapsamında En İyi Senaryo ve Yankel Stevan’ın başarılı oyunculuğuyla En İyi Yeni Erkek Oyuncu ödüllerine de layık görülen Control Z dizisi, şimdilerde ülkemizde de en çok araştırılmakta olan yapımlardan biri olarak gösterilmektedir.

Şimdilere milyonlarca kişinin merceğine girmeyi başaran Control Z dizisi, sitemizde de yüksek kaliteli yayın akışıyla sizlere sunulmaktadır. Bu noktada sitemize giriş yaparak ufak bir araştırmadan sonra Control Z dizisini zahmetsiz şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. Üstelik sitemizde zaman geçirmek için herhangi bir ücret ve abonelik işlemi gerçekleştirmenize de gerek kalmamaktadır.

Control Z Netflix Kesintisiz İzle

Bir hacker’ın lisedeki tüm öğrencilerin sırlarını ifşa etmesiyle başlayan Control Z hikayesi, sürükleyici öyküsünün yanı sıra oyuncu kadrosuyla da herkesten alkış toplamayı başarmıştır. Bu noktada birçok izleyici, Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan ve Zion Moreno gib isimlerin oldukça üst düzel bir performans gösterdiklerini de belirtmektedirler.

Şimdilerde sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla Control Z dizisini çok merak eden birçok izleyici, kesintisiz bir yayın akışı için sitemizi tercih etmektedirler. Bu noktada sizlere Netflix ile aynı ölçüde FULL HD ve kesintisiz bir yayın sunuyoruz. Siz de platformumuzu gün içerisinde ziyaret ederek Control Z dizisini izlemeye başlayabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle