Dayı Şov İzle

admin
05 Ara 2022
Dayı Şov İzle

Gain’e özel olarak üretilen içerikler içerisinde yer alan Dayı Şov İzle, ikinci sezonun başlamasıyla birlikte sevenlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı. 33 bölümlük ilk sezonun ardından yeterince ara verildiğine kanaat getirilen Dayı Şov, 24 Kasım tarihinde yeni günü ve yeni saatiyle sevenlerinin karşısında. İlk sezonda olduğu gibi canlı yayınladığı süre içerisinde tamamen ücretsiz olarak Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov’un eski bölümlerine ulaşabilmek istediğinizde de üyelik almanız gerekecek.

DAYI ŞOV 2. SEZON BAŞLADI MI?

Talk Show sevenlerin ilk tercihi olan ve ülkemizdeki canlı yayınlanan tek Talk Show olma özelliğine sahip olan Dayı Şov için 2. sezonun başlayıp başlamadığı sıklıkla sorulan soruların başında gelmeye başladı. 24 Aralık Perşembe günü saat 22:30’da 2. sezonu yayınlanmaya başlaya Dayı Şov, artık Perşembe günleri ve saatler 22:30’u gösterdiği zaman yayınlanacak. Canlı yayınlanma esnasında hiçbir ücret veya üyelik talep edilmeden herkese izleme imkanı verilen Dayı Şov İzle, kendine has mizah anlayışı ve konuk ettiği ünlülerle de Talk Show olmasını hakkını veriyor.

DAYI ŞOV FRAGMANI İZLE

DAYI ŞOV NEDİR?

Nazmi Sinan Mıhçı tarafından yetişkinlere özel olarak hazırlanmasının ardından Gain’de Talk Show olarak yayınlanmasıyla daha da popüler lan Kukla Kabare’nin ünlülerle oldukça keyifli sohbetler etmesi esasına dayanan Dayı Şov, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Delikanlı tavrı ve kendine has mizah anlayışıyla her zaman izleyenleri eğlendirmeyi de başarıyor. Hülya Avşar ve Fatih Ürek gibi isimleri de konukları arasında görebildiğimiz Dayı Şov Gain’de her Perşembe 22:30’da ücretsiz olarak yayınlanıyor.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle