Dünyayla Benim Aramda Disney Plus İzle

admin
29 Eki 2022
Dünyayla Benim Aramda Disney Plus İzle

Dünyayla Benim Aramda Disney Plus İzle, son zamanların en çok sevilen ve en çok tercih edilen dijital içerik platformları arasında olan Disney Plus orijinal yapımı Dünyayla Benim Aramda dizisinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Romantik ve Dram kategorilerinden listenen dizinin senaristliğini Pınar Bulut yaparken yönetmenliğini de Hülya Gezer üstlendi. 14 Eylül 2022 tarihinde ilk iki bölümü ile seyircilerle buluşmuş olan dizi müzikleri ve kamera açıları ile izleyicilerin beğenisi büyük oranda toplandı. Sürükleyiciliği ile her bölüm sonunda sonraki bölüme geçmek için sabırsızlanacağınız Dünyayla Benim Aramda dizisinin bölümleri ortalama olarak 60 dakikadır.

Dünyayla Benim Aramda Disney Plus İzle, IMDb’de yaklaşık olarak bin kişi tarafından oylanan dizinin IMDb puanı 5.3’tür. İkili ilişkiler üzerine kurulmuş olan dizi kadın erkek ilişkilerine gerçekçi bir bakış açısı ile yaklaştığı için seyircileri ekran başına toplamaktadır. Disney Plus sitesi üzerinden takip edebileceğiniz dizinin tüm bölümlerine Dünyayla Benim Aramda İzle etiketi ile ücretsiz ve HD kalitesinde sitemiz izlepro.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU

Orijinal Disney Plus dizisi olan Dünyayla Benim Aramda birbirlerine büyük bir tutku ile bağlı olan ancak zaman içerisinde aşkları iyiye gitmeyen çiftin hikayelerini anlatmaktadır. Kadın ilişkilerindeki sarsılmaların farkına varmaya başladığını büyük bir bağlılık duyduğu ilişkisini ayakta tutabilmek için sosyal medya aracılığı ile bazı oyunlar oynamaya başlar. Bir aşkın bittiğinin nasıl anlaşılacağını, ilişkiyi artık bitirmek gerektiğine nasıl emin olacağı üzerinde duran dizi birçok kişinin kendi hayatlarını sorgulamasına sebep olmaktadır. Birçok kişinin hayatına dokunan dizinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA FRAGMANI İZLE

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA OYUNCU KADROSU

Demet Özdemir

Buğra Gülsoy

Hafsanur Sancaktutan

Zerrin Tekindor

Hasan Ak

İbrahim Selim

İsmail Genç

Cem Zeytünlü

Aysu Basar

Ali Yogurtcuoglu

Melisa Döngel

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle