Dünyayla Benim Aramda İzle

admin
07 Ara 2022
Dünyayla Benim Aramda İzle

Disney+ orijinal konseptiyle ülkemizde yayınlanmaya başlayan Dünyayla Benim Aramda İzle, Hülya Gezer tarafından Disney+ için oluşturulmuş bir internet dizisidir. Dizi, istemeden de olsa uzaklaştığı sevgilisiyle yarım yamalak devam eden ilişkisini ayakta tutmaya ve devam ettirmeye çalışan bir kadını konu ediniyor. İçinde bulunan büyük bir boşluğu doldurmak için aşka sığınan kadın, zaman içinde sevgilisinden uzaklaştığını hisseder. İstediği ilişkiyi bitirmek olmayan ve bu ilişkiyi ayakta tutmak olan kadının sosyal medya üzerinden sevgilisine oynadığı türlü oyunları konu edinmektedir.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA FULL İZLE

Dram ve romantik türünde yayınlanan Dünyayla Benim Aramda Türk internet dizisi 14 Eylül 2022 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlandı. Başrollerini Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Haftanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizinin senaristliğini ise Pınar Bulut üstlenmektedir. İlk 2 bölümünün 14 Eylül tarihinde yayınlanmasıyla oldukça dikkat çeken Dünyayla Benim Aramda, haftalık olarak yayınlanmaya devam etti ve 26 Ekim 2022 tarihinde de 1. sezon 8. bölümüyle sezon finalini yaptı.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU NEDİR?

Dünyayla Benim Aramda İzle, büyük bir aşkla başlayan bir ilişkinin zaman içinde azaldığı ancak kadının bu durumdan memnun olmaması nedeniyle de ilişkisini ayakta tutması için sosyal medya üzerinden erkeğe karşı yaptığı türlü oyunları ele alınıyor. Genel itibariyle aşk ve bağlılığı konu edinen Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrollerinin de sevilen oyunculardan olması dikkatleri üzerine topladı diyebiliriz. Disney+ üzerinden izleyebileceğiniz ve romantik dizi izlemeyi seven bir yapınız varsa, tam size göre.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA FRAGMANI İZLE

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA NEREDEN İZLEYEBİLİRİM? 2. SEZON NE ZAMAN?

Disney Plus’ın Türkiye pazarına girmesiyle birlikte en büyük hamlelerinden birisi olan Dünyayla Benim Aramda, ilk sezonunu 8. bölümüyle sonlandırdı. Birçok soru işaretini ve merak uyandıran detayları da barındıran son bölümden sonra, 2. sezonun gelip gelmeyeceği de büyük bir merak konusu oldu. 2. Sezonun çekilip çekilmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmamış olsa da, Dünyayla Benim Aramda beğenilen bir yapım olması nedeniyle 2. sezonun da yapımcı tarafından çekileceği ön görülüyor.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle