Erşan Kuneri Netflix İzle

admin
29 Eki 2022
Erşan Kuneri Netflix İzle

Erşan Kuneri Netflix İzle, içerikleri ile birçok kişinin en çok tercih ettiği dijital içerik platformlarından olan Netflix yapımı olan Erşan Kuneri dizisinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Tam anlamıyla bir Cem Yılmaz yapımı olan filmin senarist, yönetmen, yapımcı ve başrol koltuklarında Cem Yılmaz oturmaktadır. 13 Mayıs tarihinde yayınlanmış olan dizinin 1. sezon bölümlerinin tamamı aynı gün izleyicilere sunulmuştur. Toplamda 8 bölümü bulunan dizinin bölümleri 30 dakika, 45 dakika ve 50 dakika arasında değişiklik göstermektedir. 2. sezonun başlangıcı için 2023 tarihi verilmiştir.

Erşan Kuneri Netflix İzle, IMDb’de yaklaşık olarak 13 bin kişi tarafından oylanmış olan dizinin IMDb puanı 6.7 iken popülaritesi her geçen gün biraz daha artmaktadır. Komedi türünde listelenen dizi erotik göndermeleri nedeni ile de +18 olarak sınıflandırılmaktadır. 70’lerin ve 80’lerin modasını, müziklerini ve yaşam tarzını çok doğru bir şekilde ekranlara sunan dizideki espriler bazı kişiler tarafından beğenilmiş ve ağır şekilde eleştirilmiş olsa da bazı kişiler tarafından da olabilecek en iyi şekilde yayınlandığı öne sürülmektedir. Netflix üzerinden Erşan Kuneri dizisinin bölümlerini takip edebileceğiniz gibi izlepro.com sitemiz üzerinden de ücretsiz ve HD kalitesinde tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

ERŞAN KUNERİ KONUSU

Erşan Kuneri hayatlarımıza G.O.R.A filmi ile beraber gelen bir karakterdir. Filmde 70’lerde porno filmler çeken bir yapımcı olan Erşan Kuneri’ye daha sonra Arif V 216 filminde de rastladık. Karakterin çok sevilmesi üzerine Cem Yılmaz G.O.R.A ile hapse girmiş olan karakterin hapisten sonraki hayatını anlatan bir dizi yapmaya karar verdi. Erşan Kuneri dizisinde hapisten çıkan karakterimiz erotik filmlerden uzaklaşarak farklı türlerde film denemeleri yapmaya başlar. Her bölümde öncelikle çekilecek film üzerine tartışmalar izlenirken daha sonra çekilmiş olan film gösterilmektedir. Karakterleri, hikayesi ve dönemi ile çok farklı noktalara değinen dizinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

ERŞAN KUNERİ FRAGMANI İZLE

ERŞAN KUNERİ OYUNCU KADROSU

Cem Yilmaz

Zafer Algöz

Ezgi Mola

Çaglar Çorumlu

Uraz Kaygilaroglu

Nilperi Sahinkaya

Merve Dizdar

Bülent Sakrak

Can Yilmaz

Isa Telci

Jill Galbraith

Frank Gerrish

Hande Yilmaz

Paul Galliano

Ozan Çelik

Rüya Demirbulut

Bilge Sen

Sait Seçkin

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle