Etkileyici Gain İzle

admin
31 Eki 2022
Etkileyici Gain İzle

Etkileyici Gain İzle, Türkiye’nin dijital içerik platformu olan Gain’de 28 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümü ile izleyiciler ile buluşmuş olan Etkileyici dizisinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Dizi 2. sezonu ile 5 Kasım 2022 tarihinde tekrar seyirciler ile buluşmayı bekliyor. Senaryosu Murat Kepez tarafından yazılan dizininin yapımcılığını Murat Cemcir ve Manolya Şen üstlenirken yönetmenliğini Hande Türkel yapmaktadır. İlk sezonu 11 bölümden oluşan Etkileyici dizisinin her bölümü yaklaşık olarak 30 dakikadır. Suç ve Drama türlerinde listelenen film içeriği sebebi ile +18 olarak da sınıflandırılmaktadır.

Etkileyici Gain İzle, IMDb’de oldukça az sayıda kişi tarafından değerlendirilmiş olan dizinin IMDb’de puanı 6.6’dır. Sosyal medyadaki kadın algısı ve manipülasyonları üzerine odaklanan dizinin bu kadar güncel bir probleme değiniyor olması birçok kişi tarafından dikkat çekmiştir. Dizinin başlarında olduğu herkes bu kadar hassas bir konu üzerinden mesajların çok dikkatli verilmesi gerektiğini düşünüyor. Herhangi bir yanlışlık insanların hayatını derinden etkileyebileceğinden dolayı filmin adı hem başrolü ile hem de kendisinin görevi ile birebir uyuyor. Gain sitesi üzerinden diziyi takip edebileceğiniz gibi Etkileyici İzle etiketi ile izlepro.com sitemizden de ücretsiz olarak tüm bölümlerini izleyebilirsiniz.

ETKİLEYİCİ KONUSU

Gain’in dizileri arasında yer alan Etkileyici son günlerin en sık tartışılan konusu olan sosyal medyanın kadınların hayatlarına etkilerini anlatmaktadır. Sosyal medyada çok takipçili bir hesaba sahip olan Leyla şimdilerde influencer dediğimiz genç bir kadındır. Popüler bir futbolcu olan Emre Kunda ile bir skandala karışan Leyla, olanlara anlam vermezken Emre’nin geri adım atmaması ile gelişen olaylardan da kaçamamaktadır. Büyük bir haksızlığa uğramış olan yaşadıklarının ağırlığı altında ezilirken hem toplum hem de basın tarafından lince uğramaktadır. Tüm bu tepkilere karşı kendi olmaktan vazgeçmeyen Leyla haklı gördüklerini savunmaya ve ona dayatılan rolleri reddetmeye devam eder. Leyla’nın bu büyük mücadelesini izlediğimiz dizinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

ETKİLEYİCİ FRAGMANI İZLE

ETKİLEYİCİ OYUNCU KADROSU

Aslıhan Malbora

Leyla Demir

Bertan Asllanı

Emre Kunda

Mehmetcan Mincinozlu

Ali Barkin

İlker Kızmaz

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle