Gibi 4. Sezon Geliyor

admin
11 Oca 2023
Gibi 4. Sezon Geliyor

Gibi 4. Sezon çekilecek mi ve Gibi 4. Sezon 1. Bölüm nereden izleyebilirim tarzındaki soruların ardı arkası kesilmiyor. Halböyleyken, diziden gelecek yeni bir habere de herkes kulak vermiş durumda diyebiliriz. Exxen platformunda yayınlanmaya başladığı günden beri oldukça beğenilen Gibi dizisinin yeni sezonu gelecek mi sorunun cevabını arayan kullanıcıları sevindirecek bir haber var. 3 sezonluk serüvenin ardından eğlenceli zamanları geride bıraktı. Gibi, kendine has bir yapısıyla her bölümde farklı bir konu işledi. Çok farklı konularda da izleyicileri hem güldüren hem de düşündüren yapısıyla uzun soluklu izlenen diziler arasındaki yerini aldı. Exxen platformunda yer alan Gibi dizisinin yeni sezonuyla ilgili bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

Gibi 4. Sezon Ne Zaman?

Gibi 4. Sezon, Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın başrolünü paylaştığı absürt komedi tarzınyla devam edeceği açıklandı.

Gibi senarist ve yazarı, aynı zamanda da başrolü olan Feyyaz Yiğit Instagram hesabından paylaşım yaptı. Bu paylaşımla, Gibi dizisinin 4. sezon çekimlerine başladığı müjdesini sevenlerine verdi diyebiliriz. Dizi karakterlerinden Yılmaz kararkterini canlandıran Feyyaz Yiğit, bu müjdeli haberi kendi hesabından verdi. Herhangi bir tarih veya yayınlanma tarihi belirlenmezken, Gibi 4. sezonuna başladığı zaman ayrıca bildireceğiz.

Gibi 4. Sezon Konusu Nedir?

Yılmaz ve İlkkan adında iki arkadaş her ne kadar çok iyi anlaşamıyor olsa da, birbirlerinden de ayrılamıyorlar. Her bölümde istemeden de olsa olayların içinde kalırlar. Her ne kadar evde bile otursalar, başlarına illa bir olay geldiği dizi bölümlerinde, bu olayların çözülmesiyle son buluyor. Elbette yeni sezonda da farklı olaylar, farklı heyecanlar ve değişik konuların işlenmesiyle karşılaşacağa benziyor.

Gibi 4. Sezon İzle

Gibi 4. Sezon izle, henüz çekim aşamasında olduğu için yayınlanmadı. Fakat çekimlerine başlanmış olduğu haberini almakta sevenleri için müjde niteliğindedir. Gibi 1. Sezon 1. Bölüm ve diğer bölümlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Sitemizi takip ederek haberlerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle