Gibi Exxen İzle

admin
20 Kas 2022
Gibi Exxen İzle

Gibi Exxen İzle, tamamen farklı bir komedi yapımı olan ve aykırı karakterleriyle de dikkat çeken Gibi, 1 Ocak 2021 tarihinden bu yana yayın hayatına devam etmektedir. Türk yapımı internet dizisi olarak hayatımıza giren dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç yer alırken, 2. sezondan itibaren ana kadroya giriş yapan Ahmet Kürşat Öçalan ile izleyenleri güldürmeye devam etti. Gibi dizisinin replikleri ve diziden kesitlerini sosyal medyada, özellikle Instagram’da sıklıkla görmemizin yanı sıra, kaliteli bir yapıya sahiptir. Cringe, absürt ve kara mizah tarzında yayın yapan Gibi dizisi, 3. sezonuyla sevenlerini güldürmeye devam ediyor.

GİBİ EXXEN İZLE

Gibi Exxen İzle, durum komedisi, cringe komedi, absürt komedi ve kara mizah tarzıyla aykırı bir kimliğe sahip olan Gibi, 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başladı. Acun Medya’nın dijital içerik platformu olan Exxen üzerinden yayınlanan Gibi dizisinin ana kadrosunda Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan bulunmaktadır. Senaristi olan Aziz Kedi’nin açıklamalarına baktığımız zaman bile oldukça farklı mesajlar vermek ve bu mesajları daima gündemde tutmak gibi bir amacı olan dizide kadınlar belli bir grubu temsil ederken, erkeklerde farklı bir grubu temsil ediyor. Oldukça farklı ve her yeni bölümüyle heyecan uyandıran Gibi dizisi, 3. sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. Dizinin güncel IMDb puanı ise 9.0’dır.

GİBİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizi karakterleri olan Yılmaz ve İlkkan’ın sürekli olarak birbiriyle kavga edecek potansiyelde iki iyi arkadaş olmalarının yanı sıra, tartışmadan da duramazlar. En önemli ve karakteristik özellikleri olan normal ve en basit olayları bile sarpa sardırmalarıyla sorunları üzerlerine çekmeleridir. Dizinin her bölümünde olaylar gelişirken, bir yandan da ince mesajları oldukça büyük bir ustalıkla işlemeleri dizinin asıl can alıcı noktası oluyor. Gibi dizisinde en basit olayların bile abartı denilecek bir derede soruna dönüşmesine sıklıkla rastlayabiliriz.

GİBİ DİZİSİ FRAGMANI İZLE

https://www.youtube.com/watch?v=6VVHsjCPVqo

GİBİ DİZİSİNİ NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

Exxen platformu üzerinden yayın hayatına başlayan ve halen daha devam eden Gibi dizisi yalnızca Exxen üzerinden izlenmektedir. 1 Ocak 2021 tarihinde ilk bölümünün yayınlanmasıyla 12 bölümlük bir sezon geçirdi. İkinci sezon ise; 31 Aralık 2021 tarihinde başlayarak 10 bölüm sonunda sezon finali yaptı ve 21 Ekim 2022 tarihinde de 3. sezona başladı.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle