Gibi Exxen İzle

admin
30 Eki 2022
Gibi Exxen İzle

Gibi Exxen İzle, Türkiye’nin dijital içerik platformu Exxen’de 1 Ocak 2021 tarihinde ilk bölümü ile yayın hayatına başlamış olan Gibi dizisinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Her hafta 1 bölümü yayınlanan dizinin 1. sezonunda 12 bölüm, 2. sezonunda 10 bölümü bulunmaktadır. 21 Ekim 2022 tarihinde 3. sezonun ilk bölümü ile seyircilerine tekrar kavuşmuş olan dizi her hafta bir bölüm yayınlanacak şekilde yayına devam etmektedir. Toplamda 23 bölümü bulunan Gibi dizisinin bölümleri ortalama olarak 40 dakikadır. Senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı dizinin yönetmenliğini de Ömer Sinir üstlenmiştir. Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan paylaşmaktadır.

Gibi Exxen İzle, IMDb’de yaklaşık olarak 13 bin kişi tarafından oylanan dizinin IMDb puanı 9.0’dır ve popülaritesi de günden güne artmaya devam etmektedir. Durum komedisi, Cringe komedi, Absürt komedi, Kara mizah türlerinde listelenmektedir. İçeriğindeki durgunluğa rağmen seyircileri kahkahalara boğan dizinin Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu adaylığı vardır. Exxen platformundan takip edebileceğiniz dizinin tüm bölümlerine Gibi İzle etiketi ile izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz olarak da ulaşabilirsiniz.

GİBİ KONUSU

Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizi konu olarak iki yakın arkadaş olan İlkkan ve Yılmaz’ı anlatmaktadır. Sürekli olarak talihsizliklerin ve garip durumların içerisinde bulan iki yakın arkadaşın hikayesini izlediğimiz dizide kahramanlarımız sıradan bir hayat sürüyor olsa da kendilerini sürekli karmaşık durumların içerisinde bulurlar. En ufak olayları bile büyük bir hale getiren Yılmaz ve İlkkan’ın hikayesi giderek zorlaşmaya başlar ve kahramanlarımız işlerini içinden çıkılmaz bir hale getirmeyi başarırlar. Gibi dizisinin tüm bölümlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

GİBİ FRAGMANI İZLE

https://www.youtube.com/watch?v=cBoCVHGRLQU

GİBİ OYUNCU KADROSU

Feyyaz Yigit

Kivanç Kilinç

Ahmet Kürsat Öçalan

Celal Öztürk

Ezgi Ay

Ümran Sakir

Burcu Oktav

Özer Arslan

Eray Sel

Ozan Elatunterin

Ferda Isil

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle