Hamlet

admin
09 Oca 2023
Hamlet

Hamlet, yaşanmış hikayelerin popülerliği arttıkça, insanların bu yöndeki talepleri de artıyor. GAİN orijinal dizisi olarak yayınlanan Hamlet Türk mini dizisi olarak hayatımıza girdi. İlk sezonunda olan ve Behzat Ç dizisinden tanıdık olan Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, Büyükada’daki fayton krallığını konu almaktadır. Hayatın çarpıcı gerçeklerini yüzümüze vuran dizide Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar ve Murat Kılıç gibi isimleri de göreceğiz.

Hamlet – Gain

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı ve GAİN orijinal içerikleri arasında yerini alan Hamlet dizisi. Büyükada’da yer alan fayton imparatorluğunu önümüze getirirken, dram türündeki başarılı yapısıyla da ilgi çekmeyi başarıyor.

Kaan Müjdeci’nin hem senarist hem de yönetmen koltuğunda yer aldığı. 1 sezon ve toplamda 7 bölümden oluşan Hamlet Kanat Doğramacı ve Tolga Afşin Kaya’nın yapımcılığını üstlendiği bir dizidir. Hamlet Dizisi 19 Ekim 2021 tarihinde yayın hayatına başladı. Gain üzerinden ilk sezonunu ve 7 bölümünü izleme imkanını sizlere sunacak.

Hamlet Dizi Konusu Nedir?

Geçmiş yıllarda sıklıkla gündeme gelen fayton konusuna aşina olan bir nesil elbette aramızda. Hamlet dizisi konusu, Büyükada’da kurulmuş olan fayton krallığını konu alıyor. Günün birinde Adalar’da meydana çıkan at vebası yüzünden bir gece tüm atların telef olduğu anlaşılır. Bu olayın yaşandığı gece ise; faytoncuların başı kardeşi tarafından gizlice ve canice katledilir. Bu saatten sonra tek bir amaç var. Yıkılmaya yüz tutmuş olan fayton krallığı mirasına sahip çıkmak.

Hamlet Nereden İzleyebilirim?

19 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Hamlet Dizisini yalnızca Gain üzerinden izleyebilirsiniz. Elbette kaçak yayınlardan da izleyebilirsiniz. Ancak, Gain orijinal içerikleri arasında yer alan diziyi en sağlıklı Gain üzerinden izleyebilirsiniz. Sonuç olarak 1 sezon ve toplamda 7 bölümden oluşan Hamlet, farklı ve yaşanmış bir hayatı konu etmesiyle, ilginizi çekecek gibi görünüyor.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle