Hayaller ve Hayatlar beIN CONNECT İzle

admin
31 Eki 2022
Hayaller ve Hayatlar beIN CONNECT İzle

Hayaller ve Hayatlar beIN CONNECT İzle, dijital içerik platformu olan beIN CONNECT’de 17 Şubat 2022’de ilk bölümünü yayınlamış olan Hayaller ve Hayatlar dizisinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Dram ve Romantik Komedi türlerinde listelenen filmin senaristliğini Yelda Eroğlu ve Yeşim Çatlak yapmaktadır. İlk 18 bölümünü Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin sonraki bölümlerinin yönetmenliğini Orkun Çatlak devralmıştır. NG Medya’nın yapım şirketi olduğu dizinin yapımcılığını Nazlı Heptürk üstlenmiştir. 1. sezon yayınlanmış olan bölümün toplam 26 bölümü bulunmaktadır ve son bölümü ile 12 Mayıs 2022 tarihinde izleyicilerine veda etmiştir.

Hayaller ve Hayatlar beIN CONNECT İzle, IMDb sitesi üzerinden yaklaşık 600 kişi tarafından oylanmış olan dizinin IMDb puanı 6.5’tir. Senaryosunun orijinalliği ve hep sonraki bölümü merak ettiren senaryosu ile izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Bölümleri yaklaşık olarak 45 dakika olan dizi akıcılığı ile de izleyiciler tarafından övgüleri almıştır. beIN CONNECT sitesinden seyredebileceğiniz Hayaller ve Hayatlar dizisinin tüm bölümlerine Hayaller ve Hayatlar İzle etiketi ile izlepro.com sitemizden ücretsiz olarak HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

HAYALLER VE HAYATLAR KONUSU

beIN CONNECT ekranlarında yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisi son zamanların en popüler konuları arasında yer alan beklentilerin karşılanmadığı bir dönemde istekleri ve beklentileri asla son bulmazken günlük arayışları ve üzüntüleri ele almaktadır. Adı ile konusu bire bir aynı olan dizi hayallerinin peşinden giderken hayat engeline takılanları anlatmaktadır. Dört yakın arkadaş kadın hayallerini kovalarken hayatları ve hayalleri arasında büyük farklılık olduğunu anlarlar. Aldıkları bir cinayet haberi ile işler çok daha karmaşık bir hal almaya başlar. Dizinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

HAYALLER VE HAYATLAR FRAGMANI İZLE

HAYALLER VE HAYATLAR OYUNCU KADROSU

Özge Gürel

Aybüke Pusat

Melisa Aslı Pamuk

Yeşim Ceren Bozoğlu

Yusuf Çim

Ekin Mert Daymaz

Serkay Tütüncü

Özge Özacar

Beyza Şekerci

Tuğçe Karabacak

Gökçe Yanardağ

Ayşen Sezerel

Şebnem Zorlu

Kubilay Penbeklioğlu

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle