İlginç Bazı Olaylar Exxen İzle

admin
31 Eki 2022
İlginç Bazı Olaylar Exxen İzle

İlginç Bazı Olaylar Exxen İzle, en çok tercih edilen dijital içerik platformları arasında yer alan Exxen’e ilk bölümü 16 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan dizinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Kurgusu Naim Kanat tarafından yapılmış olan filmin senarist, yönetmen ve başrol koltuklarında İbrahim Büyükak yer almaktadır. Yapım şirketi NuLook Production olan dizinin yapımcısı Muzaffer Yıldırım’dır. 2 Sezondan oluşan dizinin toplamda 20 bölümü vardır ve bölümleri 30 dakika ile 40 dakika arasında değişmektedir. Türü komedi olan dizi izleyici kitlesi de +13 olarak belirlenmiştir.

İlginç Bazı Olaylar Exxen İzle, IMDb’de yaklaşık olarak bin kişi tarafından oylanan dizinin IMDb puanı 6.7’dir. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu ve Komedi En İyi Kadın Oyuncu dallarında aday gösterilen dizi konusu ile de birçok kişi tarafından beğenilmektedir. Exxen sitesi üzerinden takip edebileceğiniz İlginç Bazı Olaylar dizisinin tüm bölümlerine İlginç Bazı Olaylar etiketi ile izlepro.com sitemizden ücretsiz ve HD olarak ulaşabilirsiniz.

İLGİNÇ BAZI OLAYLAR KONUSU

Exxen‘in komedi dizisi olan İlginç Bazı Olaylar 37 yaşında olmasına rağmen hala ailesi beraber yaşayan İbrahim’in bir yandan ailesi ile mücadele ederken bir yandan bir türlü gerçekleşmeyen hayallerinin peşinden koşarak hedeflerini gerçekleştirmeye çalışmasını konu alıyor. Bir yandan hayalleri ve ailesi arasında yıpranan İbrahim’e en büyük darbede nişanlısından gelmektedir. Güzel nişanlısı tarafından terk edilen İbrahim’in öyküsüne kahkahalar ile eşlik etmeye hazır olun. İlginç Bazı Olaylar dizisinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLGİNÇ BAZI OLAYLAR FRAGMANI İZLE

İLGİNÇ BAZI OLAYLAR OYUNCU KADROSU

İbrahim Büyükak

Özgür Emre Yıldırım

Meral Çetinkaya

İdil Sivritepe

Zafer Algöz

Füsun Demirel

Melis Babadag

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle