Konuşanlar Exxen Full İzle

admin
23 Kas 2022
Konuşanlar Exxen Full İzle

YouTube üzerinden yeterince ses getirmesi ve Acun Ilıcalı’nın Exxen platformunu da yayını almasına denk gelen dönemde pik yapan Konuşanlar Exxen Full İzle Stand Up programı, Hasan Can Kaya’nın sunuculuğunu yaptığı programdır. Hasan Can Kaya’nın ilk kişisel projesi olarak bilinen ve konukların direkt olarak gösterinin ana karakterleri olduğu şov programında argo ve küfürler olsa da eğlendirmeyi biliyor. Programa katılan birkaç ünlü ve sunuculuğunu Hasan Can Kaya’nın yaptığı programda izleyicilerin programa müdahil olması ve işleyişin daha da keyiflendiği gerçektir.

KONUŞANLAR – EXXEN

İlk olarak YouTube üzerinden yayınlanmasıyla milyonlarca tıklamaya ulaşan Konuşanlar, ani bir kararla 2020 yılında açılacak olan Exxen üzerinde yayınlanma kararı aldı. Bu kararla birlikte YouTube’da milyonlarca izlenmiş olan tüm bölümlerin kalkması ilk başta tepki çekmiş olsa da izlemek isteyenlerin eski bölümler de dahil olmak üzere Exxen üzerinden izlemesine imkan tanındı. Haftalık bölümler halinde ve her hafta farklı bir konu üzerinden ilerleyen sohbetle izleyenleri eğlendirmeyi bilen Konuşanlar İzle programının, şu an 85. bölümünün heyecanla beklendiği biliniyor.

KONUŞANLAR NEREDEN İZLENİR?

YouTube video izleme sitesi üzerinden uzun bir süre yayınlanmasıyla belli bir kitleye ulaşan Konuşanlar Stand Up şov programının bir anda kaldırılması dikkatlerden kaçmadı. Konuşanlar şu an yalnızca Exxen platformunda yayınlanıyor. Hasan Can Kaya’nın yazdığı ve programı yönettiği komedi programını izlemek isteyenlerin Exxen’e üye olması yeterlidir. 1 TL karşılığında deneme sürümü fırsatını da sunan Exxen uygulamasını denemek için doğru zaman olabilir.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle