Konuşanlar Seyret

admin
20 Ağu 2022
Konuşanlar Seyret

Son günlerde Türkiye’nin en sevilen programları arasında yer alan Konuşanlar, şimdilerde yakaladığı başarısıyla ülkemizde çok konuşulmaya başlandı. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekranlara gelen program, 12 Mayıs 2020 tarihinde ilk olarak Youtube’da 0 aboneli bir kanalda başlamıştı. Kısa sürede büyük ilgi yakalayan Konuşanlar Talk Show programı, henüz üçüncü ayında 10 milyon izlenme barajını aşmıştı.

İlk bölümü seyircilerin ve gönüllerin destekleriyle karşılanan programın şimdilerde EXXEN platformunun en sevilen yapımları arasında olduğu söylenebilmektedir. Bu noktada biz de sizler için Konuşanlar programını FULL HD olarak ayağınıza kadar getirmeye devam ediyoruz. Siz de sitemiz bünyesinde yapacağınız ufak bir araştırmayla Konuşanlar programını kesintisiz ve indirmeden izlemeye başlayabilirsiniz.

Konuşanlar Programı Full İzle

Youtube’da sıfır aboneli bir kanalda başlayarak şimdilerde Türkiye’nin en çok konuşulan Talk Show programına dönüşen Konuşanlar İzle, şimdilerde EXXEN platformunun da göz bebeği olarak gösteriliyordu. Hasan Can Kaya’nın sunuculuğunu yaptığı programda genel olarak Kaya’nın seyircilere sorduğu sorular ve seyircilerin verdikleri cevaplarla ilerlemektedir.

Bu noktada sunucu Hasan Can Kaya, cevaplarını beğendiği kişileri tahtaya yazarak en sonda sahnede muhabbet etmeye başlamaktadır. Komedi öğelerinin yüksek olduğu program, her hafta milyonlarca kişiyi gülmekten kırıp geçirmektedir. Bu noktada internet ortamında da sıklıkla araştırılmakta olan Konuşanlar programı, şimdilerde sadece EXXEN’de değil platformumuz bünyesinde de aktif olarak takip edilebilmektedir. Yapmanız gereken tek şey sitemize giriş yaparak Konuşanlar programını FULL HD formatta açmak olacaktır.

Konuşanlar EXXEN Kesintisiz İzle

İlk bölümleri Youtube platformunda herkese ücretsiz olarak sunulan Konuşanlar programı, şimdilerde EXXEN’de belirli bir ücret karşılığında sunulmaya başlanmıştır. Bu noktada milyonlarca kişi, Konuşanlar programını ücretsiz olarak izleyebilmek için yoğun bir araştırmaya başlamışlardır.

Yıllardır dizi ve film adına hizmet veren platformumuz nihayet bünyesine Konuşanlar programını da eklemiştir. Üstelik Konuşanlar, sitemizde siz değerli kullanıcılarımıza ücretsiz olarak sunulduğu gibi kesintisiz ve FULL HD şekilde de izlenebilmektedir. Bu nedenle siz de Konuşanlar izlemek ve kesintisiz program keyfinin tadını çıkarmak istiyorsanız sitemize giriş yaparak iki tıklamadan sonra keyifli dakikalar yaşamaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle