Konuşanlar Exxen’de Yayında

admin
11 Eki 2022
Konuşanlar Exxen’de Yayında

Konuşanlar İzle, İlk olarak YouTube üzerinden yayınlanmasının ardından adından çok fazla söz ettiren Hasan Can KAYA’nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar Stand Up ve Talk Show tadındaki program, Exxen’in açılmasıyla birlikte transfer oldu. YouTube üzerinden izlenme rekorları kıran ve her bölümüyle esprileri dilden dile dolaşan Konuşanlar Exxen platformu üzerinden yayın hayatına devam ediyor. Exxen Deneme Üyeliği 1 TL olarak açıklandıktan sonra birçok kullanıcı için kabul edilebilir teklif olarak değerlendirilmesinin yanı sıra, korsan yayınlarla da Konuşanlar programına ulaşmak mümkün hale geldi.

EXXEN KONUŞANLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Takipçilerinin eski bölümlerini de Exxen üzerinden izleyebildiği ve seyircilerle birlikte konuklarında sohbete dahil olarak birlikte programın devam ettiği Konuşanlar’ın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı da büyük bir merak konusu. Hasan Can KAYA Konuşanlar’dan önce birçok başarılı işe imza atmış olsa da kariyerinin zirvesini Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu üzerinde yayınlanmasıyla yaşaması da her zaman konuşulacaktır. Yeni sezon ve yeni bölümler konusunda henüz bir açıklama veya tarih bulunmazken, şimdilerde sosyal medyada da Konuşanlar daima paylaşılmaya devam ediyor.

KONUŞANLAR ÜCRETSİZ İZLE

Exxen platformu her ne kadar Konuşanlarla birlikte farklı ve özgün dizilerle filmler paylaşıyor olsa da, çok fazla kabul edilebilir paketlere sahip değil. Özellikle reklamlı ve reklamsız olarak sunulan aboneliklerle oldukça farklı bir deneyim sunan Exxen haricinde Konuşanlar programını ücretsiz olarak izlemek isteyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazladır. İnternet üzerindeki film ve dizi paylaşım sitelerinin neredeyse tamamında Konuşanlar eski bölümleri ücretsiz olarak izlemek mümkündür. Korsan yayın olarak adlandırılan bu paylaşımlar yasal olmasa da dijital platformlar için bütçe ayıramayacak olanlar arasında tercih edilmeye devam edecek gibi görünüyor.

KONUŞANLAR NASIL BİR PROGRAM

İzlemeyenlerinde merak ettiği bir konu olan Konuşanlar nasıl bir program sorusuna net olarak; Hasan Can KAYA’nın seyirciler arasından seçtikleri ve stüdyoda konuk olanlara çeşitli sorular yönlendirerek programı yönetmesiyle ilerleyen bir stand up gösterisi diyebiliriz. Hatta daha çok Talk Show tadında ilerleyen program, çoğu zaman izleyenleri eğlendirmeyi başarıyor.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle