Konuşanlar Ücretsiz İzle

admin
09 Ara 2022
Konuşanlar Ücretsiz İzle

Hasan Can Kaya tarafından üretilen ve yayınlanan Konuşanlar stand up programı, her zaman farklı bir konuk ve izleyicilerin de programa katkı sağlamasıyla kırıp geçirmeye devam ediyor. İlk olarak YouTube üzerinden yayınlanmaya başlayan ve ücretsiz olarak yayınlanmasıyla milyonlarca izlenmelere ulaşan Konuşanlar Ücretsiz İzle konusunda herkese açıkken, Exxen platformunun ortaya çıkmasıyla artık paralı oldu. Bunun yanı sıra, YouTube üzerindeki eski bölümlerinde kaldırılmasıyla Konuşanlar Stand Up gösterilerini izlemek isteyenlerin Exxen platformuna üye olması zorunlu hale geldi. Her ne kadar ücretli yayın platformu üzerinde yayınlanan bir program olsa da, ücretsiz izlemenin yolları da her zaman olduğu gibi yine devam ediyor.

KONUŞANLAR ÜCRETSİZ İZLEMEK

Exxen platformunun yayına alınmasıyla birlikte Konuşanlar’ın da artık Exxen’den yayınlanması ilk başta büyük tepki toplamıştır. Fakat İnat TV gibi farklı uygulamalar ve APK’ların kullanımı sonucunda Konuşanlar İzle mümkün hale geliyor. Dijital platformların ki, bunların arasında Netflix, Disney+, BluTV ve Exxen’inde yer aldığı bilinmekle birlikte, ücretsiz izlemek için farklı siteler mevcut. İnternet üzerinde yayın yapana ücretsiz program sitelerinin yanı sıra, İnat TV Apk indirerek Android cihazınızda ücretsiz olarak tüm dijital platformlara ulaşabilirsiniz.

KONUŞANLAR ÜCRETSİZ APK NASIL İZLENİR?

İnternette yayın yapan tüm dijital mecraların yayınlanmasını tek ekranda sunan Apklar sayesinde, sizlerde ek ücret ödemeden tüm platformlara direkt olarak ulaşabilirsiniz. Bunun nasıl yapılacağını açıklamak gerekirse;

-İlk olarak Google üzerinden kullanmak istediğiniz APK’ı aratın.

-Daha sonra APK dosyasının download ibaresine tıklayarak telefonunuza indirin.

-İndirdiğiniz dosyayı açarak kurulumunu sağlayın.

-Kurulan dosya ana sayfanızda ve uygulama ekranında yer alacaktır. Tıklayıp giriş yaparak üyelik olmadan ve ücretsiz Konuşanlar izleyebilirsiniz.

Bilgisayarda kullanmak isteyenler için ise; Android Emulatorlerden herhangi birini tercih edip bilgisayara indirerek, indirdiğiniz APK’ı emulatorun içinde çalıştırabilir, kurulum işlemlerinden sonra izlemeye başlayabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle