La Casa de Papel Kore Netfilx İzle

admin
20 Ağu 2022
La Casa de Papel Kore Netfilx İzle

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında gösterilen La Casa de Papel, şimdilerde birçok ülkede farklı versiyonlarla yayınlanarak izleyicilerin beğenilerine sunulmaktadır. Özellikle ülkemizde çok sevilen yapım için şimdilerde Kore uyarlaması bir yeni hikayenin ortaya çıktığı da bilinmektedir. Kim Hong-Sun’un yönetmen koltuğunda oturduğu ve hikayesini Ryu Yong-Jae’nin yazdığı La Casa de Papel Kore, yayınlandığı ilk günden beri Netflix platformunda büyük ses getirmeyi başardı.

Ülkemizde de birçok dizi sever tarafından merakla takip edilmekte olan La Casa de Papel Kore dizisi, şimdilerde sitemiz bünyesinde de siz değerli kullanıcılara sunulmaya devam etmektedir. Siz de platformumuza giriş yaparak La Casa de Papel Kore dizisini ücretsiz ve kesintisiz olarak izlemeye başlayabilirsiniz.

La Casa de Papel Kore Full İzle

Son yıllarda milyonlarca kişi tarafından beğeniyle takip edilmekte olan La Casa de Papel dizisi, şimdilerde Kore uyarlamasıyla orijinal serinin bir parçası olarak Netflix platformunda yayınlanmaya başlanmıştır. Başrollerinde Park Hae-Soo, Jeon Jong, Lee Won-Jong ve Park Myug-Hoon gibi dünya çapında sevilerek takip edilen isimlerin yer aldığı Kore uyarlaması La Casa de Papel, 6 bölüm olarak 24 Haziran 2022 tarihinde Netflix’te gösterime girdi.

Kısa süre milyonlarca izlenme rakamına ulaşmayı başaran La Casa de Papel Kore dizisi için şimdilerde sitemiz bünyesinde de geniş bir alt yapı oluşturulmuş ve siz değerli ziyaretçilerimize Netflix platformuyla aynı anda yayınlar sunulmaya başlanmıştır. Bu sayede sitemizi ziyaret ederek La Casa de Papel Kore dizisini kesintisiz olarak HD bir şekilde izlemeye başlayabilirsiniz.

La Casa de Papel Kesintisiz İzle

Orijinal yapım kadar olmasa da Kore genelinde büyük ses getirmeyi başaran La Casa de Papel Kore dizisi, şimdilerde ilk 6 bölümüyle Netflix’te yer almaya başlamış ve yeni bölümleriyle merakla beklenmektedir. Bu noktada IMDB kullanıcılarından 5.2 puan alan yapım, sitemizde de 6 bölümüyle siz değerli kullanıcılara sunulmaktadır. Platformumuzda gerçekleştireceğiniz kısa bir araştırmayla orijinal serinin Kore uyarlamasını kesintisiz ve FULL HD olarak takip edebilirsiniz. Üstelik La Casa de Papel Kore dizisinin yeni bölümlerinin sitemiz bünyesinde yayına alınacağını da belirtmekte yarar var.

 

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle