Leyla ile Mecnun Exxen İzle

admin
31 Eki 2022
Leyla ile Mecnun Exxen İzle

Leyla ile Mecnun Exxen İzle, Türkiye’nin dijital içerik platformu Exxen‘de 8 yıl aradan sonra 4. sezonu ile 3 Eylül 2021 tarihinde izleyicileri ile yeniden buluşan Leyla ile Mecnun’un tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Her Cuma gece 12’de yeni bölümü yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin 6. sezonu yayınlanmaya devam etmektedir ve sezon finali 11 Kasım 2022 tarihinde yapılacaktır. 4. ve 5. sezonlarında 10 bölüm bulunan dizinin 6. sezonu 7 bölümdür ve bölümlerin her biri yaklaşık olarak 60 dakikadır.

Leyla ile Mecnun Exxen İzle, IMDb’de yaklaşık olarak bin kişi tarafından oylanan dizinin IMDb puanı 9.3’tür ve popülaritesi günden güne artmaya devam etmektedir. TRT’de yayınlandığı dönemde bir ödüle sahip olan dizi 8 yıl aradan sonra 105. bölüm ve 4. sezonu ile tekrar severleri ile buluşmuştur. Absürt komedi türünde listelenen filmin senaristliğini Burak Aksak yaparken yönetmenliğine de Onur Ünlü devam etmektedir. Exxen üzerinden takip edebileceğiniz dizinin tüm bölümlerine Leyla ile Mecnun Etiketi ile izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

LEYLA İLE MECNUN KONUSU

Exxen dizisi olarak yeniden izleyicilerine kavuşan Leyla ile Mecnun 8 yıl aradan sonra mahalleye geri dönen Mecnun’un hikayesini anlatmaktadır. Sadece mahallenin değil evinin de değiştiğini gören Mecnun hiçbir şey yapmazsa evlerinin de elden gideceğinin farkındadır. Eskiden “Ben bu oyunu bozarım.” sözü ile hikayelere başlayan Mencun bu sefer “Ben bu oyunu kurarım.” diyerek mahalleyi geri toplamaya başlar. Eski mahallesini kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan Mecnun’un hayatları Leyla ile bir noktada kesişmeye başlar. Dizinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

LEYLA İLE MECNUN FRAGMANI İZLE

LEYLA İLE MECNUN OYUNCU KADROSU

Ali Atay

Serkan Keskin

Osman Sonant

Cengiz Bozkurt

Ahmet Mümtaz Taylan

Köksal Engür

Deniz Isin

Sebahat Adalar

Neslihan Aker

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle