Mizahta Farklı Boyut: Konuşanlar

admin
04 Eki 2022
Mizahta Farklı Boyut: Konuşanlar

Konuşanlar

Uzun zamandır çok büyük hayran kitlesi bulunan program her yeni bölümüyle merakla bekleniyor.
Güngören sokaklarında büyüyen Hasan Can Kaya YouTube videolarından Exxene kadar uzanan bir kariyer hikayesine sahip. Anlık diyaloglar insanların hayatlarına olan merakımız yapımı ilgi çekici hale getiriyor.

Konuşanlar, sıra dışı bir yapım. Hasan Can Kaya tarafından yaratılan konuşanlar show, mizah anlayışının farklı bir boyutta izleyici ile buluşmuş hali. İnsanların sadece yakın çevresiyle konuşabildiği bazı sırları fantezileri ve insanı hayretler içerisinde bırakan anılarıyla Türkiye’de büyük bir sükse yakalamış olan program bugünlerde Exxen’in yayın bünyesinde bulunmaktadır. Mizaha yeni bir soluk getiren Hasan Can kaya davetlilerden öncelikle bir fantezileri olup olmadığını soruyor ya da onun deyimiyle bir sıçış hikayesi varsa onu dinliyor ve eğlenceli vakit geçiriyorlar.
İzleyiciler arasından seçilen bazı bireyler sahnede Hasan Can Kaya’nın sormuş olduğu sorulara eğlenceli cevaplar veriyor ve program sonunda verilen cevaplar oylanarak toplanıyor ve günün birincisi belirleniyor.

Hasan Can Kaya Kimdir?

Peki Hasan Can Kaya kimdir? Son dönemlerde neredeyse ismini bilmeyen yok. Kendisinin yarattığı ancak uzun yıllar hiçbir yapımcıdan destek alamayan Hasan Can Kaya sonunda YouTube trendlerine girmeyi başarmış sonrasında ise Acun Ilıcalının dikkatini çekmiş ve programına Exxen de devam etme konusunda anlaşmaya varmıştır. Yediden 70’e her kitleye hitap eden programın her bölümü merakla beklenir olmuş ve zamanda milyonlarca izlemeye ulaşmıştır. Dopdolu geçen program baştan sona gülme garantili bir yapım olmuş.

Programın fikir babası Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989 yılında dünyaya gelmiş aslen Malatyalı olan bir sanatçıdır. Tiyatro ile ilk kez lise yıllarında tanışan Hasan Can Kaya bir çok dizi ve filmin senaryo gruplarında yer almış o daha sonra ise Leman kültür Beşiktaş sahnesinde hayatı bir anda değişmeye başlamıştır.

Bu muhteşem programı konuşanları izlemek isterseniz Exxen platformuna iyi olarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle