Orta Kafa Aşk Gain İzle

admin
07 Kas 2022
Orta Kafa Aşk Gain İzle

Orta Kafa Aşk Gain İzle, dijital içerik platformu Gain‘de ilk iki bölümü ile 20 Eylül Pazartesi günü yayınlanmış olan Orta Kafa Aşk dizisinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Norveç yapımı Match adlı diziden Zeki Enes Akkan ile uyarlanan dizinin senaristliğini de aynı isim yapmaktadır. Yönetmenliğini Can Evranol’un üstlendiği Orta Kafa Aşk 2 sezon ve 20 bölüm oluşmaktadır. Bölümleri ise ortalama 20 dakikadır. Komedi ve Romantizm türlerinde listelenen dizi +13 uyarısı ile izleyicilere sunulmaktadır. Farklı ve deneysel bir tarzı olması sebebi ile izleyicilerin büyük bir ilgiyle karşıladığı dizi her bölümü ile izleyenleri kahkahalara boğmayı başarmaktadır.

Orta Kafa Aşk Gain İzle, IMDb’de az kişi tarafından değerlendirilmiş olan Orta Kafa Aşk dizisinin IMDb puanı 6.8’dir. Oyunculukları, doyurucu senaryosu, kaliteli, samimi ve kısa olması sebebi ile izleyicilerin övgülerini kazanan Orta Kafa Aşk dizisi komedinin herkese hitap eden cinsinden olarak değerlendirilmektedir. Gain platformundan gelecek yeni bölümlerini de takip edebileceğiniz dizinin tüm bölümlerine Orta Kafa Aşk İzle etiketi ile izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

ORTA KAFA AŞK KONUSU

Gain platformunun orijinal yapımları arasında yer alan Orta Kafa Aşk dizisi ilişkilerinin daha en başında olan Semih ve Selin’in hikayelerini anlatmaktadır. Semih ve Selin’in ilişkilerinin ilişkilerinin en başından başlayarak yaşadıkları sorunları, ayrılıkları, flörtleşmeleri ve ilişkileri ile ilgili her şeyi iki spor yorumcusu sürekli olarak yorumlamaktadır. Her durumun kritiğini yapan, çiçeği burnunda çift ile beraber üzülüp beraber sevinen bu iki spor yorumcusu ile yaşananlara gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Dizinin tüm bölümlerine sitemizden HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

ORTA KAFA AŞK FRAGMANI İZLE

ORTA KAFA AŞK OYUNCU KADROSU

Cengiz Bozkurt

Engin Hepileri

Can Sipahi

Su Kutlu

Baris Kiralioglu

Alihan Tüfekçioglu

Buse Demirel

Arda Sevim

Yılmaz Vural

Rocco Siffredi

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle