Özelden Yürüyenler Gain İzle

admin
28 Eki 2022
Özelden Yürüyenler Gain İzle

Özelden Yürüyenler Gain İzle, Türkiye’nin sevilen dijital içerik platformunda yayınlanan Özelen Yürüyenler dizisinin tüm bölümlerine sitemizden ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Ocak 2021 tarihinde Gain’de ilk bölümü yayınlanan dizi her Cumartesi saat 18:00’da yeni bölüm yayınlamaktadır. Komedi ve Romantik türlerinde listelenen filmin toplamda 2 sezonu ve 26 bölümü bulunmaktadır. Yaratıcıları Özgür Uysal, Burak Altındağ ve Nursena Yılmaz olan Özelden Yürüyenler dizisinin yapım firması Bubble Project iken müziklerini Can Doğduaslan tarafından yapılmaktadır.

Özelden Yürüyenler, IMDb’de az sayıda kişi tarafından değerlendirilmiş olan Özelden Yürüyenler dizisinin IMDb puanı 6.7’dir. Dizide herhangi bir set veya stüdyo ortamının olması Özelden Yürüyen dizisinin en ilginç noktalarından biridir. İzleyicilerin sadece bir telefon ekranını gördüğü dizide ekrana düşen yazışmalar okunuyor, ses kayıtları dinleniyor ve resimler ile beraber videolar da izleniyor. Oyuncuların kamera ile çekildiği kısımlar ise neredeyse yok denecek kadar az. Bu haliyle dizi sektöründe yeni bir çağ başlayan dizinin bölümlerine Gain sitesinden erişilebileceği gibi Özelden Yürüyenler İzle etiketi ile izlepro.com sitemizden de ücretsiz ve HD olarak ulaşabilirsiniz.

ÖZELDEN YÜRÜYENLER FRAGMANI İZLE

ÖZELDEN YÜRÜYENLER KONUSU

Gain platformunun dizileri arasında yer alan Özelden Yürüyenler anlık mesajlar, güzel dostlukları ve gerçek aşkların anlatıldığı bir dizidir. Sosyal medya platformlarında mesaj gruplarındaki eğlenceli sohbetlerin erkek ve kadınlar açısından farklı açılarından değerlendirilmesini gözler önüne sererken beyaz yakalıların dünyasında sıkça rastlanan klişelere de göndermeyi yapmayı ihmal etmeyen dizi her bölümü ile izleyicileri kahkahalara boğmayı başarıyor. Reklam ajansında çalışan Cem yeni işe başlayan Sinem’i görüp beğenir. Araya kaçanlar isimli mesajlaşma grubundan durumu arkadaşları ile paylaşan Cem’i izlediğimiz dizide bir yandan da Yaralı Müzesi isimli arkadaş grubunda Sinem’in yaptığı konuşmaları izliyoruz. Dizinin tüm bölümlerine sitemizden HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

ÖZELDEN YÜRÜYENLER OYUNCU KADROSU

Nursena Yılmaz, Yiğit Kalkavan, Özgür Uysal, Diren Can Demir, Hilal Şefkatli, Buse Karadeniz, Zeynep Parla, Ersel Sibil, Tarik Ugur

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle