Prens BluTv

admin
13 Haz 2023
Prens BluTv

16 Haziran itibariyle izleyicilerle buluşacak olan yeni dizi Prens, tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komik bir yaklaşım sunarak dikkat çekiyor. Hikaye, kimsenin umursamadığı bir tarihte ve ülkede, hiç sevilmeyen Prens’in başına gelen olayları anlatıyor ve seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. Dizinin yapımcılığını MGX Studio ve MGX Film üstlenirken, Müşvik Guluzade’nin prodüktörlüğünde Bülent İşbilen tarafından yönetiliyor. Senaryosu ise Giray Altınok ve Kerem Özdoğan tarafından kaleme alınıyor.

Türkiye’nin ilk yerleşik “Virtual Production” stüdyosunda çekilen dizi, sanal prodüksiyon teknolojisiyle hayata geçiriliyor. Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Canberk Gültekin, Burak Topaloğlu, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Bahadır Vatanoğlu, Yılmaz Gruda, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncular kadroda yer alıyor.

Hikaye, ailesinin bile isim vermekten kaçındığı, genel olarak prens diye hitap edilen ve kimse tarafından sevilmeyen ortanca kardeşin yaşadıklarını konu alıyor. Prens, sarkastik, kompleksli, korkak, kırılgan, zalim ve sinir bozucu bir karakter olmasına rağmen ülkesinde rahatsızlık yaratırken izleyicileri eğlendirecek.Dizi, entrikalar, ihanetler, aşklar, yol ayrımları, ölümler, doğumlar, hırslar, vazgeçişler ve tutkularla dolu bir komediyi izleyicilere sunacak. Prens, taht yolculuğuyla Bongomia tarihini tamamen değiştirecek.

Prens, dünya genelinde sanal prodüksiyon teknolojisinin %85-90 oranında kullanıldığı nadir projelerden biri olarak, Avrupa ve ABD sinemasında kullanılan “Virtual Production” adlı teknolojiyi kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde farklı mekanlarda ve zamanlarda çekilebilecek görüntüler, tek bir mekanda çekilerek sanal mekanlarla birleştirilerek oyunculara ve yönetmene sinematik bir deneyim sunuyor. Prens, birçok yenilikçi özelliğiyle izleyicileri güldürmek için heyecanla bekleniyor. Dizi, 16 Haziran’da Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV‘de tüm bölümleriyle yayınlanacak

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle