Recep İvedik 7 Disney Plus İzle

admin
06 Ara 2022
Recep İvedik 7 Disney Plus İzle

Serinin diğer filmlerini izleyen ve takip edenlerin merakla beklediği komedi tarzındaki Türk filmi Recep İvedik 7 Disney Plus İzle’nin açıklanması ve fragmanının yayınlanmasıyla, Recep İvedik 7 Ne Zaman Çıkacak sorusu da gündeme geldi. Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı ve ilk filmiyle birlikteki serinin her filmi büyük bir yankı uyandıran Recep İvedik 7 fragmanı izleyenlerin nelerle karşılaşacağını da az çok belli etti diyebiliriz. Ne zaman yayınlanacağının merak konusu olduğu gibi, Recep İvedik 7 Nerede Yayınlanacak sorusunun da sıklıkla gündeme geldiği günümüzde, yine dijital film ve dizi platformlarının önemi de karşımıza çıkıyor.

DİSNEY RECEP İVEDİK 7 İZLE

Disney şirketine ait olan ve ülkemizde de Disney+ olarak hizmete sunulan dijital film ve dizi platformu Disney+, Türk yapımı dizi ve filmleri orijinal bir şekilde kendi bünyesinde yayınlamaya devam ediyor. Recep İvedik 7 Ne Zaman Çıkacak diye merak edenler için 9 Aralık 2022 tarihinde çıkacağını söyleyebiliriz. 9 Aralık Cuma Günü saat 19:00’da yayınlanacak olan Recep İvedik 7 Disney Plus platformunda yayınlanacak.

RECEP İVEDİK 7 KONUSU

Yeni bir kahkaha tufanının bizi beklediği Türk yapımı en iyi komedi filmleri arasında gösterilen Recep İvedik 7’de ana karakterimiz bu kez köyündeki ağaçları kurtarmayı hedefliyor. Şehir hayatından sıkılan, ekonomik buhranın eşiğinde olan ve kaos ortamından da biraz uzaklaşmak isteyen Recep, en yakın arkadaşı olan Nurullah’ı da alarak babaannesinin kendisine miras bıraktığı köy gider. Köyde sakin bir hayat geçirmeyi planlasa da, köy yakınlarında ağaçları tehdit eden bir proje olduğunu öğrenen Recep İvedik, köy halkıyla bu projeyi engellemeye çalışacak.

DİSNEY RECEP İVEDİK 7 FRAGMANI İZLE

DİSNEY ÜCRETLİ Mİ? NE KADAR?

Türkiye’de hizmet veren çiçeği burnunda film ve dizi platformu olan Disney Plus platformunun aylık ücreti 34.99 TL olarak belirlenirken, yıllık abonelik almak isteyenler 349 TL ödeyerek 12 ay kullanım sağlayabiliyor. Recep İvedik 7 izlemek isteyenlerin aylık abonelik alması avantajlı gibi görünüyor. Tabii ki şirketin diğer yapımlarına da göz atmak isterseniz, yıllık abonelik tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle