Sadece Arkadaşız Exxen İzle

admin
01 Kas 2022
Sadece Arkadaşız Exxen İzle

Sadece Arkadaşız Exxen İzle, Türkiye’nin en sevilen dijital içerik platformları arasında yer alan Exxen’in dizisi olan Sadece Arkadaşız 16 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlamıştır. 2 bölüm ile seyircilere sunulmuş olan dizi her hafta 2 bölüm yayınlanarak devam etmektedir. 10 bölümü bulunan Sadece Arkadaşız dizisinin yeni bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde seyirciler ile buluşacaktır. Her bölümü yaklaşık olarak 15 dakika olan dizinin türü Komedi olarak geçmektedir.

Sadece Arkadaşız Exxen İzle, IMDb’de çok az kişi tarafından oylanmış olan dizinin IMDb puanı 6.4’tür. Senaryosu Zeynep Koçak tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini Emre Erdoğdu üstlenmiştir. İtalyan yapımı olan Love Snack dizisinin uyarlaması olan dizi ilk bölümleri ile şimdiden izleyicilerin beğenisini toplamaya başlamıştır. Uyarlama 2 sezon 60 bölümden oluşan dizinin 2 sezonu tamamlanması beklenmektedir. Exxen sitesinden takip edebileceğiniz dizinin tüm bölümlerine Sadece Arkadaşız İzle etiketi ile izlepro.com sitemiz üzerinden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

SADECE ARKADAŞIZ KONUSU

Exxen platformunun sevilen içerikleri arasında yer alan Sadece Arkadaşız dizisi beraber yaşamaya karar veren Ece ve Umut’un hayatını anlatmaktadır. Beraber yaşama kararlarının ardından halasının büyük sürprizi ile karşılaşan Umut artık eskisi kadar mutlu değildir. Tüm mal varlığını elden çıkarmak isteyen hala, son kalan evini ilk evlenene vereceğini söyler. Umut ve Ece evlenmek için büyük bir heyecanla beklemiyor olsa da bile evin sahibi olabilmek ve doğru kişiyi seçebilmek için her gün farklı biri ile randevuya çıkmaya başlarlar. Bu sürükleyici hikayenin tüm bölümlerine sitemizden HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

SADECE ARKADAŞIZ FRAGMANI İZLE

SADECE ARKADAŞIZ OYUNCU KADROSU

Hazar Ergüçlü

Kubilay Aka

Ezgi Gör

Onur Berk Arslanoğlu

Gizem Güneş

Burak Sevinç

Nazlı Bulum

Nergis Kumbasar

Sergen Deveci

Zeynep Koçak

Sıla Türkoğlu

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle