Sizi Dinliyorum Exxen İzle

admin
31 Eki 2022
Sizi Dinliyorum Exxen İzle

Sizi Dinliyorum Exxen İzle, en çok tercih edilen dijital içerik platformları arasında yer alan Exxen orijinal yapımı olan Sizi Dinliyorum dizisi 23 Eylül 2022 tarihinde ilk bölümü ile izleyiciler ile buluşmuştur, dizinin tüm bölümlerine sitemiz üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Her Cuma gece 12.00’de yeni bölümler seyirciler ile paylaşılmaktadır. Gelecek yeni bölümünün 28 Ekim 2022 tarihinde seyirciler ile buluşması beklenmektedir. Yayınlanacak yeni bölüm ile beraber dizinin toplam bölüm sayısı 8 olacaktır. Senaryosunu Giray Altınok ve Muammer Tali’nin yaptığı dizinin yönetmenliğini Baki Yavuz üstlenmiştir. Yapım şirketi 25 Film olan Sizi Dinliyorum dizinin yapımcıları ise Fırat Parlak ve Koray Şahin’dir.

Sizi Dinliyorum Exxen İzle, IMDb henüz çok az kişi tarafından değerlendirilmiş olan Sizi Dinliyorum dizisinin IMDb puanı 6.2’dır. Her bölümünde farklı farklı karakterlerin psikolog karşısına çıktığı dizi bu orijinal senaryosu ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Senaryosu, konsepti ve esprileri ile övgüleri toplamış olan dizinin gelecek bölümleri de büyük bir heyecan ile beklenmektedir. Exxen sitesinden bölümleri takip edilebilecek olan dizinin tüm bölümlerine Sizi Dinliyorum İzle etiketi ile izlepro.com sitemizden ücretsiz ve HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

SİZİ DİNLİYORUM KONUSU

Exxen dijital içerik platformunun orijinal yapımları arasında yer alan Sizi Dinliyorum farklı konsepti ile birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin her bölümünde 5 farklı çiftin hikayesi izlenmektedir. Her bölümde farklı bir karakter ile karşımıza çıkan Onur Buldu’nun mükemmel oyunculuğu ile dizi çok başarılı bir hale geliyor. Dizinin gelecek bölümleri ile beraber tüm bölümlerine sitemiz üzerinden HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

SİZİ DİNLİYORUM FRAGMANI İZLE

https://www.youtube.com/watch?v=5DEq-G7JYs0

SİZİ DİNLİYORUM OYUNCU KADROSU

Onur Buldu

Pelin Ermis

Aysenil Samlioglu

Cansu Diktas

Gözde Seda Altuner

Yasemin Çonka

Haki Biçici

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle