Star Girl İzle

admin
24 Tem 2022
Star Girl İzle

Star Girl İzle, 13 Mart 2020’de yayınlanan filme sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Jerry Spinelli’nin aynı isimli romanına dayanan filmin yönetmenliğini Julia Hart üstlenmiştir. Senaryosu Kristin Hahn, Julia Hart ve Jordan Horowitz tarafından yazılan filmin müzikleri ise Rob Simenson’a aittir. 1 saat 47 dakikalık olan filmin devam filmleri de bulunmaktadır.

Star Girl İzle, IMDb puanı 6.2 olan film yaklaşık 5 bin kişi tarafından oylanmıştır. Romantik, komedi ve dram türlerinde kategorize edilen film müzikleri ve sahneleri ile övgüleri toplamıştır. Senaryosu ile de izleyicilerinden tam not alan Star Girl filminin devamının kitaplarından farklı devam ediyor olması bazı kesimler tarafından eleştirilse de oldukça sevilen yapımlar arasında yer almaktadır. Star Girl filmine izlepro.com sitemizden türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ile ücretsiz olarak HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

STAR GİRL KONUSU

Leo Borlock Mica Lisesi’nde ortalama bir öğrencidir. Notları iyi olan ve okulun bando takımında yer alan Leo diğer öğrenciler arasında pek popüler değildir. Hayatının okula yeni gelen bir öğrenci tarafından değişeceğinin farkında olmayan Leo, Susan Caraway ile tanışır. Gizemli olduğu kadar ilginç olan kız hakkında daha fazla bilgi edinmek için uğraşan Leo bu kız sayesinde kendini varlığından haberdar olmadığı hayatların içerisinde bulur. Leo ve Susan’ın maceralarını izlediğimiz filme sitemizden ulaşabilirsiniz.

STAR GIRL FRAGMANI İZLE

STAR GİRL OYUNCU KADROSU

Grace VanderWaal

Graham Verchere

Giancarlo Esposito

Maximiliano Hernández

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle