TuzBiber Gain İzle

admin
25 Kas 2022
TuzBiber Gain İzle

İlk olarak Kadıköy’de bir komedi kulübü olarak doğuşunu gösteren, zaman içinde Türkiye’nin belki de en büyük ve önemli sahnelerine konuk olmayı başaran TuzBiber Gain İzle ekibi, bu başarısını şimdi de Gain’de sürdürmeye devam ediyor. Hali hazırda farklı mekanlarda, şimdilik 17 farklı komedyenle Açık Mikrofon ve Stand Up gösterileriyle sevenlerini güldürmeye devam eden TuzBiber ekibi, şimdi de Gain’e özel olarak çekeceği gösterilerle Gain dijital platformunda varlığını sürdürecek. 2015 yılından beri birbirine asla benzemeyen farklı komedyenlere imkan verilmesini amaç edinmiş olup Stand Up oluşumu, dijital dünyanın ve platformların gelişmesiyle de daha fazla insana ulaşabilmek için Gain’e özel içeriklerde üretecek.

TUZBİBER – GAİN

Tamamen birbirinden bağımsız ve benzersin komedyenlerin bir araya gelerek gösterilerini sergilemesine imkan tanıyan TuzBiber Gain İzle, tüm içeriğini komedyenlerin tercihlerine bırakıyor. 7 senedir bir fiil gösterilerine devam eden, gösterilerinde ses veya görüntü kaydı alınmasına müsaade etmeyen, farklı mekanlarda ve farklı komedyenlerle de insanları güldürmeyi amaçlayan TuzBiber, şimdilerde de dijitale kayıyor. Gain ile evinizden komediyi yaşayabileceğiniz, toplamda 6 farklı komedyenin ürettiği içeriklerinde bu platformda yer almasıyla da Stand Up gösterilerine farklı bir bakış kazandıracağa benziyor. Genel itibariyle ofansif mizah nedir veya ne değildir tartışmalarını sürekli izleyenlere sunmasıyla bilinen gösterileri sayesinde, her zaman farklı olmayı da sürdüreceğe benziyor.

TUZBİBER – GAİN STAND UP KONUSU NEDİR?

Ana ekipten farklı olarak Gain ile yapılan anlaşmayla yepyeni yüzlerinde ekibe katıldığı TuzBiber, tek kişilik gösterilerin yapılmasına imkan tanıyor. Farklı komedyenlerin kendilerine has konuları ele aldığı, bazen güldüren, bazen düşündüren yapısıyla da her zaman mutlu eden gösterileri izleyenlerine sunar. Komedyenin hangi konuyu ele alacağını, ne kadar ileri gideceğini hiçbir zaman kısıtlamayan bir konsepte sahip olan TuzBiber’in, komedyenleri kısıtladığı tek konu süredir. Yepyeni isimler arasında Uykusuz Dergisi’ndeki yazılarıyla bilinen Akın ASLAN, ODTÜ’lü Ali Fuat ERGÜNER ve Cemil Marki gibi isimlerde Gain’e özel yeni sezonda TuzBiber’de yer alacak.

TUZBİBER NASIL VE NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

TuzBiber Stand Up gösterilerinin eski bölümlerini ve 17 farklı komedyenin performansları şeklinde internet üzerinden izleyebileceğiniz gibi, Gain’e özel olarak çekilen bölümleri yalnızca Gain üzerinden üyelik alarak izleyebilir, eğlenceyi evinize kadar taşıyabilirsiniz.

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle