Yeni dizi ‘Magarsus’ BluTV’de İzleyicilerle Buluşuyor!

admin
14 Tem 2023
Yeni dizi ‘Magarsus’ BluTV’de İzleyicilerle Buluşuyor!

BluTV’nin merakla beklenen projesi ‘Magarsus‘ için heyecan verici bir fragman yayınlandı. Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrollerini üstlendiği dizi, yönetmen Yunus Ozan Korkut ve yapımcılar Yamaç Okur ve Serkan Çakarer tarafından büyük bir özenle hayata geçirildi. Senaryoyu ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme aldı.

Oyuncu kadrosunda da oldukça güçlü isimler yer alıyor. Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular ‘Magarsus’un kadrosunda yer alarak izleyicilere kaliteli bir dizi deneyimi sunacaklar.

Fragman, hikayenin merkezinde yer alan Sarıbahçe’deki narenciye ticaretini tekelinde tutan Halil Kurak’ın (Ercan Kesal) gücünün tehlike altında olduğunu vurguluyor. Aynı zamanda Kurak Tarımı’nın rakiplerle olan çatışmasının yanı sıra. Aile içinde gücü ele geçirmeyi bekleyen yeğeni Beton (Berkay Ateş). Oğlu Turgut (Çağlar Ertuğrul). kızı Tansu’nun (Merve Dizdar) içinde bulunduğu çatışmaları da bizlere gösteriyor.

Magarsus‘, 10 Ağustos’ta BluTV’de izleyicilerle buluşacak. İlk 2 bölümüyle seyircilere heyecan dolu bir başlangıç yapacak olan dizi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Narenciye ticaretinin sıradışı dünyasına giriş yapacak olan izleyiciler, aile içindeki çatışmaların yanı sıra Halil Kurak’ın tehlikeli düşmanlarıyla olan mücadelesine de tanıklık edecekler.

Bu sürükleyici dizi, gerilim dolu anları, derin karakter ilişkilerini ve büyüleyici atmosferiyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor. ‘Magarsus‘, BluTV‘nin iddialı yapımlarından biri olarak şimdiden merak uyandırıyor ve büyük bir heyecanla bekleniyor.

İşte Magarsus dizisinin ilk fragmanı ;

Etiketler:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

sesli kitap exxen izle Exxen İzle